Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заден фар - къде в София?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заден фар - къде в София?

Здравейте,Днес прибирайки се установих, че някой ми е потрошил задния фар/стоп (този, който е на багажника) От скоро съм в София, живея в района на Стрелбище и нямам никаква идея от къде да си закупя тази част и къде да ми я сложат Нямам идея и за ориентировъчната цена Моля ви, помагайте.

кола

За каква кола коя година модел . Иди при Италянеца на Овча купел или на Околоврсно по моргите .
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Фиат Брава, 1.6, бензин, 97 година е колата.Може ли малко повече инфо къде да търся този Италианец в Овча купел... и евентуално с каква сума да се подготвя?

Коментар

Име на продукта: Трети стоп Производител: FIATОписание на продукта: Каталожен номер: 46463510Оригинален номер: 46463510, 7767733Цена на продукта: 84,00 лв.(Цената е с включен ДДС) В АХМ ауто ... Предполагам за 35-40лв ще го вземеш втора ръка ...
        Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
        Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Ще са ми от полза конкретни координати на тези морги/магазини, които ми препоръчвате... както и за препоръки за сервиз, където да ми го поставят.Предварително ви благодаря.

Коментар

кола

ами гледам че си от Красно село тръгваш към Овча купел и на завоя долу на светофара Италианеца /авточасти втора употреба/ - бул. "Овча купел" 87 тел. 02/ 955 54 76, 855 80 38 или тук новбул. "Ал. Стамболийски" 155, точно до канала - тел. 920 01 81; ако не търси по интернет може да има
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Колега,съмнявам се да ти трябва сервиз за да го сложиш,като и ти сам можеш....Не съм виждал как се маха,но едва ли са повече от 3 болтчета и най-много да махнеш кората на багажника (дори сигурно не се и мажа)
              Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43850Стопът действително се сменя лесно.
                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

etorrent написа:
                  Име на продукта: Трети стоп Производител: FIATОписание на продукта: Каталожен номер: 46463510Оригинален номер: 46463510, 7767733Цена на продукта: 84,00 лв.(Цената е с включен ДДС) В АХМ ауто ... Предполагам за 35-40лв ще го вземеш втора ръка ...
                  40 лева за тоя стоп ли бе колега, стига шашка човека.. за 40 лева ще китосам дупката и ще го боядисам е. не съм запознат но смятам че повече от 15-20 лева е невъзможно да бъде
                  Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                  Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Вече е сменен Взех го за 30 лв на старо от една от моргите на околовръстното, не съм се занимавал да го слагам аз - сложиха ми го за още 10 лв. Цялата галимация ми излезе 40 лв... и съм щастлив! Благодаря на всички!

Коментар

reter написа:
                      etorrent написа:
                      40 лева за тоя стоп ли бе колега, стига шашка човека.. за 40 лева ще китосам дупката и ще го боядисам е. не съм запознат но смятам че повече от 15-20 лева е невъзможно да бъде
                      Еми ето,че е 40 лева колега П.П : А ако ми китосаш задния капак,където е номера и да го пръснеш за 40 лв имаме сделка
                      Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

40 с монтажа обаче, сигорен съм, че ще се намери и по ефтин. а относно китосването и боядисването, ако имаш път към бургас ще те закарам при човек дето ще го направи, щом не вярваш.
                        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                          И аз съм на това мнение - продадох си целия заден капак (6ез чистачката и моторчето) за 20лв.При положение, че цял капак може да се вземе за 40лв. е ясно, че същите пари само за стоп са доста.Както и да е, човека вече си е купил.
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                            reter написа:
                            И аз съм на това мнение - продадох си целия заден капак (6ез чистачката и моторчето) за 20лв.При положение, че цял капак може да се вземе за 40лв. е ясно, че същите пари само за стоп са доста.Както и да е, човека вече си е купил.
                            То може и цялата кола да се продаде за 600 лв,обаче такива са цените.....докато го намериш на 20лв този стоп и навъртиш още 100км из моргите сами може да сметнете колко излиза накрая ... Винаги съм на тезата,че ефтиното излиза по-скъпо...
                            Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

reter написа:
                              40 с монтажа обаче, сигорен съм, че ще се намери и по ефтин. а относно китосването и боядисването, ако имаш път към бургас ще те закарам при човек дето ще го направи, щом не вярваш.
                              Аз не казвам,че не вярвам,а вчера точно минах през Бургас на връщане от Приморско...Средата на август пак съм натам...може да звънна да го направи,пък ще има и почерпка щом е такава офертата !
                              Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Working...
                              X