Ами не знам по коя скала и как да ги измеря, за да ти кажа колко са твърди.За 17лв толкова.Аз оригинален тас съм чупил от бордюр по невнимание.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам тас 14" - Браво
Collapse
X
-
reter написа:BO написа:Колега, вземи директно си купи 4 нови таса и готово.Аз така направих в събота.Колегата Оги ми обясни къде има хубави тасове и аз отидох до там. Май не ги намерих точно по описанието и видях точно там друг магазин за тасове.Все пак минах 50км да си взема тасове, не можех да си тръгна без такиваВзех си уж "добри" според продавача - полски уж. Вярно влезнаха много хубаво и здраво. Времето ще покаже дали са добри.Платих 17лв за тях.Специално отидох за тасове с емблемата на Фиат върху тях. Нямаше такива, ама продавача ми подари 4 лепенки и си ги направих Фиат тасове
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ще ти ги дам и двата. може да си ги комбинираш или да са на предните/задните гуми или на леви/десни. зависи как ти харесва повече. във всеки случай е по-добре от колкото само 1 да ти е различен. вече за цената ти предложи и ще видимеFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар