Днес един малоумник вместо да спре на знак стоп се спря в колата ми.Търся преден ляв калник , преден ляв фар , преден ляв мигач , предна броня , преден капак , предната решетка за фиат крома 1987год.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT CROMA 1987год.
Collapse
X
-
strajaro написа:те май не са еднакви частите след 91 са други калниците май
Коментар
-
Re: FIAT CROMA 1987год.
T_SHOW написа:Днес един малоумник вместо да спре на знак стоп се спря в колата ми.Търся преден ляв калник , преден ляв фар , преден ляв мигач , предна броня , преден капак , предната решетка за фиат крома 1987год.
Коментар
-
Благодаря колега , обаче този се е окъкал с цената. В момента ми предлагат 2 бр. крома като моята с проблеми по двигателите за обща цена от 550 лева. Условието е или двете или нищо. Твоето купе и моето купе се различават от средната колонка напред. Твоето е по-скосено. Само не знам ако реша да си сменя цялата предница с новия модел , дали двигателя ще го позволи заради това скосяване.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
сетих се, че из Варна видех една крома същата кат твойта намирасе от циркова площатка като трагнеш посока левски минаваш закусвалните 2те и на светофара фащаш наляво към метро посредата на байра от дясно след ОМВ има една светло жълта ли ква нз., там бе преди 2г и сеа преди 2 месеца пак там си седи.Опитай там
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар