Колеги, днес продадох Пунтото и трябва да се намери хубава Мареа комби jtd.Естествено, че няма да се изневерява, за това пускам и темата.Значи и трите неща за задължителни:1 - Мареа2 - Комби3 - jtdЩе се радвам на всякакви предложения. Както директно за продажба на автомобил, така и някой ако е видял конкретно нещо.Днес имаше само една такава на Горубляне, хубава на външен вид, ама на 5900лв, което за мен си е супер много пари за този автомобил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Мареа комби jtd
Collapse
X
-
Re: Фиат Мареа комби jtd
BO написа:Колеги, днес продадох Пунтото и трябва да се намери хубава Мареа комби jtd.Естествено, че няма да се изневерява, за това пускам и темата.Значи и трите неща за задължителни:1 - Мареа2 - Комби3 - jtdЩе се радвам на всякакви предложения. Както директно за продажба на автомобил, така и някой ако е видял конкретно нещо.Днес имаше само една такава на Горубляне,хубава на външен вид, ама на 5900лв, което за мен си е супер много пари за този автомобил.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
-
Re: Фиат Мареа комби jtd
TIP написа:BO написа:Колеги, днес продадох Пунтото и трябва да се намери хубава Мареа комби jtd.Естествено, че няма да се изневерява, за това пускам и темата.Значи и трите неща за задължителни:1 - Мареа2 - Комби3 - jtdЩе се радвам на всякакви предложения. Както директно за продажба на автомобил, така и някой ако е видял конкретно нещо.Днес имаше само една такава на Горубляне,хубава на външен вид, ама на 5900лв, което за мен си е супер много пари за този автомобил.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Току що се връщам от Враца с намерението да "отнеса" този автомобил:http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...etailsМога да ви кажа, че е много куц кон горкия.По думите на продавача - хубав, перфектен, идеален...Та мятам се аз и бягай за пазарлък.Само на бързо да кажа - на празен ход, педала на газта на 100% натиснат не може да мине 3500 оборота Преслушах я аз, ама не ми се взимаше и тепърва нещо да права, а и цената не беше "коментирана" достойно според състоянието, та останах и днес само с разходкатаA20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...etailsТази гледа ли я? На външен вид и интериор е запазена (дребни забележки), за двигател не знам - горе долу работеше нормално и равномерно.ППС: Мountain bike x21
Разход: 2 кюфтета + 1 кебапче + 330 мл бира / 100 км
Коментар
-
bai pesho написа:http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=1124213686353942 5&f1=detailsТази гледа ли я? На външен вид и интериор е запазена (дребни забележки), за двигател не знам - горе долу работеше нормално и равномерно.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар