Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купува кола до 2500лв.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купува кола до 2500лв.

това е ако имате предложение пшете Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. "Модераторски екип на fiat-bg.org"

http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...895&highlight=
    Lancia Dedra 1.8 - "Ламята Петка" вече бивша любовница...!
    Дедра SW 1.9td 160D1000

Коментар

geele76 написа:
      http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic.php?t=17895&highlight=
      Не спазваш правилата а ?Пуснал си линк на темата си от коша.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

интересува се от някав фиат темпра (комби може) или типо

Коментар

Имам едно рено 19 1,7 моноинжекция с газ. уредба, 91г. бял, ел. стъкла, шибедах, ремонтиран двигател, сменени всички консумативи, платено всичко до края на 2009г. (гр. отг., винетка, преглед, данък)
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...=detailsвиж това, с малко пазарлък и пари в брой ще я вземеш......успех

Коментар

колега ако те интересува имам рено клио 94г. 4вр. със клима и всички екстри ако те интересува пиши на лична може и да се договорим :P

Коментар

отделих още някои лев,и за да не отварям нова тема промених тази,това е тарся няква кола с климатик и с газова уредба до 2500лв няма заначение фиат,лянчия или форд според зависи от предложението

Коментар

ако те интересува десен волан имам 2 оферти...пежо 406,бмв 316 - и двете са за по 2000лв.За повече информация-скайп:bgmanutd

Коментар

bgmanutd написа:
                    ако те интересува десен волан имам 2 оферти...пежо 406,бмв 316 - и двете са за по 2000лв.За повече информация-скайп:bgmanutd
                    не десни волани не ме интересуват

Коментар

длъжен бях да опитам

Коментар

multisync написа:
                        интересува се от някав фиат темпра (комби може) или типо
                        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41349&highlight=

Коментар

имам поло и фиеса който се вмъкват в тея пари. даже полото е доста под тях. нов внос са и двете. ако те интересуват пиши
                          Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                          Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Имам ланчиа капа 2.4тдс 96година с всички екстри и работещ климатроник нов внос за 2200лв ако си сериозен ще се договорим
                            fiat coupe

Коментар

Имам Фиат Темпра 2.0 бензин комби, с климатроник, 4 ел.стъкла, централно, цд, халогени и най-важното - 4х4 Принципно имам да и закачам предната броня, защото от едната страна я откачих във външната стена на гаража на баща ми Има и някакъв семеринг за смяна, че масло избива от там.Ако те интересува - насреща съм за коментар
                              Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Working...
                              X