това е ако имате предложение пшете Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. "Модераторски екип на fiat-bg.org"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купува кола до 2500лв.
Collapse
X
-
Имам едно рено 19 1,7 моноинжекция с газ. уредба, 91г. бял, ел. стъкла, шибедах, ремонтиран двигател, сменени всички консумативи, платено всичко до края на 2009г. (гр. отг., винетка, преглед, данък)--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...=detailsвиж това, с малко пазарлък и пари в брой ще я вземеш......успех
Коментар
-
Имам Фиат Темпра 2.0 бензин комби, с климатроник, 4 ел.стъкла, централно, цд, халогени и най-важното - 4х4 Принципно имам да и закачам предната броня, защото от едната страна я откачих във външната стена на гаража на баща ми Има и някакъв семеринг за смяна, че масло избива от там.Ако те интересува - насреща съм за коментарУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар