Ако случайно някой има да се свирка. (може и custum made да е, стига да пасва).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Генерация 1-2-4 за 8кл. 2000 куб. (вече за 16 кл) - Купена
Collapse
X
-
Минавам на варианта за преправяне от 16 кл, така че ако някой има от типо седичи или фиат купе 2000/16 да свирка. Давам 30 лв за да отърва някого ако му е излишен, не повече понеже ще се преправя. Показвам снимка на колектора който търся да няма недуразомения(трябва ми до меката връзка, без нея). Моля за извинение колегата jorkata_999, че му ползвам снимката.
Коментар
-
Здрасти колега, имам и от 8 клапанов и от 16 клапанов, ама с тези 30лв дето ги даваш продължавай да търсиш някой отчаян. Това е все едно аз да кажа " купувам двигател 2,0 8 клапана турбо , ама давам 100 лв защото ще го преправям за Ритмо". Само да ти кажа че такъв изпускателен колектор 4-2-1, за Голф е около 400 лв, за Пежо и общо взето всички марки автомобили може да стигне и над 1000лв. Другото е че от 16 клапана доста трудно ще стане защото главите нямат нищо общо и ще трябва да си изработиш нов фланец и накрая ще ти се върже доста добра сумичка. Имам оригинален колектор 4-2-1, перфектен от Ритмо АБАРТ 2,0 8 клапана ама не е 30 лв и ти пожелавам успех в търсенето.Приятен ден
Коментар
-
Колега, цената e за 16 клапанови изп. колектор и съм я определил на базата на това, че са ми попадали в продажба такива на такава цена, когато нямах идея да правя такива работи, но вече са продадени, ако искаш даже мога да ти дам линкове към обявите. Знам че 16 кл не пасва, за това имам идея да отрежа оригиналния фланец и да си направя нов по моята глава. А за ритмо абарт ми го даваха без пари, само че не става, защото при него изпускателните отвори са от към купето (при мен са от предната страна). Ако твоя е такъв, че да е за преден изпускателен вал, ще те помоля за снимки, апък цената няма да е 30 лв.Все пакза тези 30 лв които съм обявил ще ползвам 4 тръби, които най-вероятно ще трябва да се поугъват тук-таме
А и все пак говорим за стоков колектор от коли, някой от които се срещат под път и над път на части (фиат купе 2.0/16, типо 1.8/16 и 2.0/16, дедра 2.0/16, делта 2.0/16). Пък и не бързам. Поздрави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар