Колеги, помагайте, че оня ден едва не си смачках колата заради тоя скапан сенник. Както си карам и друснах в една дупка и той си падна и ми скри пътя. Вдигам, вдигам , той пада. Свалих го и се оказа, че е счупена ламаринената плоскост (от механизма ако може да се нарече механизъм) в която влиза лостчето от пластмасата закрепена на тавана. Та с 2 думи, търся само плоскостта. Може и да е скъсана, нацапана, надрана и т.н. Аз ще си извадя механизъмчето и ще си го сложа на мойто. Колата е Пунто 1.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам сенник
Collapse
X
-
Re: Купувам сенник
////Punto//// написа:Колеги, помагайте, че оня ден едва не си смачках колата заради тоя скапан сенник. Както си карам и друснах в една дупка и той си падна и ми скри пътя. Вдигам, вдигам , той пада. Свалих го и се оказа, че е счупена ламаринената плоскост (от механизма ако може да се нарече механизъм) в която влиза лостчето от пластмасата закрепена на тавана. Та с 2 думи, търся само плоскостта. Може и да е скъсана, нацапана, надрана и т.н. Аз ще си извадя механизъмчето и ще си го сложа на мойто. Колата е Пунто 1.
Реклама
Collapse
Коментар