Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам предна броня за Фиат Дукато 95г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам предна броня за Фиат Дукато 95г.

Купувам предна броня за бордови бус Фиат Дукато 95г.тел.0894377153
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец!
    Алфа Ромео 156SW 2.4

Re: Купувам предна броня за Фиат Дукато 95г.

[quote="Бобби"]Купувам предна броня за бордови бус Фиат Дукато 95имам 75 лв0885642684

Коментар

Имам нова 150лв.0878528342

Коментар

Re: Купувам предна броня за Фиат Дукато 95г.

[quote="andiga"]
        Бобби написа:
        Купувам предна броня за бордови бус Фиат Дукато 95имам 75 лв0885642684
        колега бронята която предлагам е нова оргинална стига с тия ментета стигас тиа боклуци копуваш и не става ако стане кара малко и така стига боклуци

Коментар

Предпочитам да е от София, човека дето я предлага
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец!
          Алфа Ромео 156SW 2.4

Коментар

колега бронята която предлагам е нова оргинална стига с тия ментета стига с тиа боклуци копуваш и не става ако стане кара малко и така стига боклуци
            По добре си пиши че имаш голямо желание да си продадеш бронята от колкото да пишеш глупости от сорта че продаваш нова оригинална броня за 75лв., и децата няма да ти повярват даже майна

Коментар

baci написа:
              колега бронята която предлагам е нова оргинална стига с тия ментета стига с тиа боклуци копуваш и не става ако стане кара малко и така стига боклуци
              По добре си пиши че имаш голямо желание да си продадеш бронята от колкото да пишеш глупости от сорта че продаваш нова оригинална броня за 75лв., и децата няма да ти повярват даже майна
              наи напред не е нова а втора употреба имам автоморга и внасиям авточасти втора употреба всеки ден клиенти реват че са си купили нешто кото е чисто ново по евтино което или не пасва точно или след 10 дена се чупи пука и така

Коментар

Working...
              X