Касетките не ме интересуват, важно е радиото да работи, и да хваща чисто станциите. И задължително потенциометъра за усилване и намаляване да няма проблеми.Искам и да се консултирам - по-добре да сложа оригиналния, ако намеря, или да купя някой евтинджос, който да поддържа МП3 с флаш-памет, или друг тип памет? По принцип предпочитам оригиналният изглед на колата, а с допълнителния касетофон хем ще се промени изгледа, хем се увеличава риска да ми счупят колата за да ми го откраднат. Как мислите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
(Ориг. касетофон с 4 кан., за Брава.) НЕАКТУАЛНА ! Закл.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ако държиш на качествената музика си вземи CD/MP3 с USB.Последните две са голямо удобство, то е ясно.Аз бях с плеър на Sony (Sony 414), евтин модел (240лв.) но качеството спрямо оригиналната музикабеше огромна. А ако бях сменил и говорителите представям си какво можеше да стане.За трансмитерите - мой приятел си взе такова, цял месец ми го хвали, накрая един ден го взех даго пробвам - под всякаква критика, но явно всеки си има вкус, един го кефи друг не.Имам някъде на харда едни схеми как да си вържеш външен мп3 плеър към оригиналния касетофон,това също може да свърши работа, ако държиш на оригиналния външен вид и удобството на мп3.Не е с тия адапторни касети, дето после звука е като от флекс.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Оги, и аз като тебе много мислих, ама като сложих навсякъде Пайнер преди 3 години и се родих, изобщо не съжалявам - струваше ми тогва около 400лв.Сега същото може да се направи за около 250лв, като ще имаш и USB, което повярвай ми е безценно . Особено ако избираш парчета на 320kbps.Радиото си е радио, ама друго се е да си боцнеш нещо дето те кефи.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар