Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

(Ориг. касетофон с 4 кан., за Брава.) НЕАКТУАЛНА ! Закл.

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    (Ориг. касетофон с 4 кан., за Брава.) НЕАКТУАЛНА ! Закл.

    Касетките не ме интересуват, важно е радиото да работи, и да хваща чисто станциите. И задължително потенциометъра за усилване и намаляване да няма проблеми.Искам и да се консултирам - по-добре да сложа оригиналния, ако намеря, или да купя някой евтинджос, който да поддържа МП3 с флаш-памет, или друг тип памет? По принцип предпочитам оригиналният изглед на колата, а с допълнителния касетофон хем ще се промени изгледа, хем се увеличава риска да ми счупят колата за да ми го откраднат. Как мислите?

    #2
    На Бравото аз си вжех ето такова като на снимкатаНаправих пепелника да се отваря само запалката а не и двете и си ми е естра, ловят си се станциите, хваща се и това и няма проблем. Има си дистанционно, карта памет, флаш памет, аукс изход.... Доброта

    --------------------

    Коментар


      #3
      имам AD185H ако искаш.
      Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
      Moonsteppers - All over the world and beyond ...

      Коментар


        #4
        Ако държиш на качествената музика си вземи CD/MP3 с USB.Последните две са голямо удобство, то е ясно.Аз бях с плеър на Sony (Sony 414), евтин модел (240лв.) но качеството спрямо оригиналната музикабеше огромна. А ако бях сменил и говорителите представям си какво можеше да стане.За трансмитерите - мой приятел си взе такова, цял месец ми го хвали, накрая един ден го взех даго пробвам - под всякаква критика, но явно всеки си има вкус, един го кефи друг не.Имам някъде на харда едни схеми как да си вържеш външен мп3 плеър към оригиналния касетофон,това също може да свърши работа, ако държиш на оригиналния външен вид и удобството на мп3.Не е с тия адапторни касети, дето после звука е като от флекс.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

        Коментар


          #5
          След кратък размисъл, стигнах до извода че слушам само , и единствено радио. Няма да казвам кое, за да не помислите че правя реклама на Атлантик, и Радио 1.

          Коментар


            #6
            Всъщност касетофон модел 182 М би трябвало да поддържа 4 канала? Имам окабеляване, на касетофона има изводи за отзад, в инструкциите му пише как се управляват задните колони... Май само колони ми трябват ?

            Коментар


              #7
              поддържа, колега. слагай си едни колони и ще имаш 4х5W музичка ама разлика предполагам ще усети само който се вози отзад
              Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
              Moonsteppers - All over the world and beyond ...

              Коментар


                #8
                Оги, можеш да сложиш елипси(6х9) на мястото на задните колони ! Купи си едни елипси с по-ниска мощност и ги сложи там разликата е огромна и за предпочитане пред някакви 13см говорители.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

                Коментар


                  #9
                  Оги, и аз като тебе много мислих, ама като сложих навсякъде Пайнер преди 3 години и се родих, изобщо не съжалявам - струваше ми тогва около 400лв.Сега същото може да се направи за около 250лв, като ще имаш и USB, което повярвай ми е безценно . Особено ако избираш парчета на 320kbps.Радиото си е радио, ама друго се е да си боцнеш нещо дето те кефи.
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

                  Коментар


                    #10
                    Аз съм с оригиналното радио,чейнджър и оригинални китайски елипси NIPPON.Звука е приличен. Веднага получаваш едно радио AD182H напълно безплатно.А ако настояваш,ще му сменя и капака на касетата,че са поизтрити надписите.
                    Octavia RS
                    Evo 10-служебната играчка.

                    Коментар


                      #11
                      След днешните опити установих че оригиналното радио 182 М поддържа задните канали. Засега оставам с оригиналния си касетофон, само ще потърся някакви говорители. Всички консултации от тук нататък - в друга тема.Тази тема вече не е актуална, моля да бъде заключена.

                      Коментар

                      Working...
                      X