Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся част за Пунто 95г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся част за Пунто 95г

Здравейте,става въпрос за задните барабани и по точно за прожинките на челюстите и планката която е между накладките - която премества накладката при дърпане на ръчната (не съм много запознат с терминологията и имената на дадените части затова се опитвам да обясня както мога ), таа продава ли някой във варна тези неща? А къде мога да си ги закупя нови тъй като като проверих на 2 места се оказа че точно тази планка не същестува в каталозите.Благодаря!

Re: Търся част за Пунто 95г

vanko_vip написа:
    Здравейте,става въпрос за задните барабани и по точно за прожинките на челюстите и планката която е между накладките - която премества накладката при дърпане на ръчната (не съм много запознат с терминологията и имената на дадените части затова се опитвам да обясня както мога ), таа продава ли някой във варна тези неща? А къде мога да си ги закупя нови тъй като като проверих на 2 места се оказа че точно тази планка не същестува в каталозите.Благодаря!
    имам ги

Коментар

Благодаря, но като гледам си от София, много си ми далечко

Коментар

Re: Търся част за Пунто 95г

vanko_vip написа:
        2 барабана перфектни прожинките с щтифчитата и планката и 2 накладки за 35 лв0885642684

Коментар

Working...
        X