Днес установих,че някакви котки са ми изскубали жиците от тоя датчик и направо съм бесенизяли са ми и гумения маркуч от въздушния филтър.... направо ужас.Моля който има такова датчице да ми пише и да се разбираме нещо, че на навързани жици не ми се кара.Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам датчика на ХОЛ за пунто 1,1 мк1- Изядоха ми жиците!!
Collapse
X
-
Re: Купувам датчика на ХОЛ за пунто 1,1 мк1- Изядоха ми жици
Filio написа:Днес установих,че някакви котки са ми изскубали жиците от тоя датчик и направо съм бесенизяли са ми и гумения маркуч от въздушния филтър.... направо ужас.Моля който има такова датчице да ми пише и да се разбираме нещо, че на навързани жици не ми се кара.БлагодаряALFA CROSSWAGON Q4 FIAT STILO 1.9JTD
-
Filio написа:Днес установих,че някакви котки са ми изскубали жиците от тоя датчик и направо съм бесенизяли са ми и гумения маркуч от въздушния филтър.... направо ужас.Моля който има такова датчице да ми пише и да се разбираме нещо, че на навързани жици не ми се кара.Благодаря
Коментар
-
Filio написа:Днес установих,че някакви котки са ми изскубали жиците от тоя датчик и направо съм бесенизяли са ми и гумения маркуч от въздушния филтър.... направо ужас.Моля който има такова датчице да ми пише и да се разбираме нещо, че на навързани жици не ми се кара.Благодаря
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар