Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ламбда сонда за fiat bravo 1.2 16V 2000 godina

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ламбда сонда за fiat bravo 1.2 16V 2000 godina

Здравейте, при тест за задържане на високи обороти ми казаха в сервиза на бош до скобелева майка (в Пловдив) че ламбда сонда е за смяна. При тях струвала 230 лева при тях. Вижда ми се доста надута цената. Кажете коя марка да избира и от кой магазин или сервиз в Пловдив? В бош след отпускане на някаква прожина високите обороти паднаха но сега пък почна да ми гасне на светофара. даже да губи мощност на тръгване пък и след това, след като отпусна и пак дам пълна гас се оправя. Ходих 2 пъти при сервиза на дин-експрес на пещерско ама нищо не направиха, след една седмица пак същата работа.

Колега пуснахти лично.
    FIAT Bravo 1,6 16v/Alfa Romeo 156 2,0TS
    ex. Lancia Dedra 2.0/ex.FIAT TIPO 1,4

Коментар

Браво 1,2 не беше ли с две ламбда сонди?Иначе ето по тънки ценички.http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Дам ама тези са универсални

Коментар

имам ламда сонда Бош , от пунто 1,1 95год. , може и да е същата ,напиши си номера на твойта и ако е същата може да ти я продам.

Коментар

Re: Ламбда сонда за fiat bravo 1.2 16V 2000 godina

kkman написа:
            Здравейте, при тест за задържане на високи обороти ми казаха в сервиза на бош до скобелева майка (в Пловдив) че ламбда сонда е за смяна. При тях струвала 230 лева при тях. Вижда ми се доста надута цената. Кажете коя марка да избира и от кой магазин или сервиз в Пловдив? В бош след отпускане на някаква прожина високите обороти паднаха но сега пък почна да ми гасне на светофара. даже да губи мощност на тръгване пък и след това, след като отпусна и пак дам пълна гас се оправя. Ходих 2 пъти при сервиза на дин-експрес на пещерско ама нищо не направиха, след една седмица пак същата работа.
            имам я оригинална от катастрофирало браво 0899921302

Коментар

Имам.0888-41-29-74,02/927-55-23

Коментар

Working...
              X