Здравейте, при тест за задържане на високи обороти ми казаха в сервиза на бош до скобелева майка (в Пловдив) че ламбда сонда е за смяна. При тях струвала 230 лева при тях. Вижда ми се доста надута цената. Кажете коя марка да избира и от кой магазин или сервиз в Пловдив? В бош след отпускане на някаква прожина високите обороти паднаха но сега пък почна да ми гасне на светофара. даже да губи мощност на тръгване пък и след това, след като отпусна и пак дам пълна гас се оправя. Ходих 2 пъти при сервиза на дин-експрес на пещерско ама нищо не направиха, след една седмица пак същата работа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ламбда сонда за fiat bravo 1.2 16V 2000 godina
Collapse
X
-
Браво 1,2 не беше ли с две ламбда сонди?Иначе ето по тънки ценички.http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Ламбда сонда за fiat bravo 1.2 16V 2000 godina
kkman написа:Здравейте, при тест за задържане на високи обороти ми казаха в сервиза на бош до скобелева майка (в Пловдив) че ламбда сонда е за смяна. При тях струвала 230 лева при тях. Вижда ми се доста надута цената. Кажете коя марка да избира и от кой магазин или сервиз в Пловдив? В бош след отпускане на някаква прожина високите обороти паднаха но сега пък почна да ми гасне на светофара. даже да губи мощност на тръгване пък и след това, след като отпусна и пак дам пълна гас се оправя. Ходих 2 пъти при сервиза на дин-експрес на пещерско ама нищо не направиха, след една седмица пак същата работа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар