Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оригинален касетофон за Фиат.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оригинален касетофон за Фиат.

Колеги търся си оригинален касетофон за фиата но по възможност касетофона да може да дели колоните.Ако не ви затруднява дите снимки.За София.

аз имам от мареа . ама проблема е че несъм от шопия, но при желание има и куриери
    Прикачени файлове

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...527&highlight=ако те устройва
      Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
      Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Виж в продава един колега от Русе, обаче, продава такъв, но с възможност за чейнджър.
        NOW: ???
        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
          Виж в продава един колега от Русе, обаче, продава такъв, но с възможност за чейнджър.
          сега скивах ам 50лв. то за още толкова и си зимам сони 4 по 45 кат мойто и е стабилка

Коментар

gari_brasna4a написа:
            svetkos_ написа:
            сега скивах ам 50лв. то за още толкова и си зимам сони 4 по 45 кат мойто и е стабилка
            Всеки според нуждите си. Аз моя го плащах за 60 кинта преди 6 месеца, ама исках да си ми е хубаво на таблото. Сега съм и с чейнджър и да ти кажа, по-яко ми е, отколкото с истинско сд. Да, повече действия са, но на мен това не ми пречи. Така се запазва линията. Този, който ще си купува, сам преценява какво му трябва. Аз само му подавам. Не се познавам с колегата от Русе, за пръв път му видях обявата. Може неговият касеотофн да е прецакан, а твоят да работи префектно. Пак казвам, не познавам нито него, нито теб. Опитвам се да помогна. Извинявай, ако съм те обидил.
            NOW: ???
            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
              gari_brasna4a написа:
              svetkos_ написа:
              Всеки според нуждите си. Аз моя го плащах за 60 кинта преди 6 месеца, ама исках да си ми е хубаво на таблото. Сега съм и с чейнджър и да ти кажа, по-яко ми е, отколкото с истинско сд. Да, повече действия са, но на мен това не ми пречи. Така се запазва линията. Този, който ще си купува, сам преценява какво му трябва. Аз само му подавам. Не се познавам с колегата от Русе, за пръв път му видях обявата. Може неговият касеотофн да е прецакан, а твоят да работи префектно. Пак казвам, не познавам нито него, нито теб. Опитвам се да помогна. Извинявай, ако съм те обидил.
              глупости само ми се стори ,че цената е малко висока.незнам как върви една такава придобивка . дай съвет колко мога да го дам моя касетофон който е отличен и без 1 отваряне

Коментар

Working...
              X