трябва ми такъв принтер, изискванията ми не са много:- да е в софия- да има някакво мастило- принтера ми трябва, за да си печатам 99.9% текст и някой път инцидентно нещо различно, така че не държа на някакво невероятно качество съответно марка на принтера. затова и цената нека бъде приемливапишете на л.с. ако някой има оферта
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам лазерен принтер
Collapse
X
-
LEVSKI написа:Колега мога да ти съдействам за някакво HP ново на около 150лв. Мисля че 1005 е модела.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
u_bo
за колеги от форума - Лексмарк Е120 - 130 лв. нов 12 месеца гар.но да се знае че идва с промо глава - за 500 листа - после следва допълване с тонер за 35 лв. .... май май
Коментар
-
Взимай нов! Тези малките принтери вече ги продават на цена, колкото струва ... тонер касетата им. Освен, ако някой не ти предложи нещо на старо за 50-60 лева със заредена касета, ама не вярвам.На старо си струва, ако търсиш по-висок клас и не ти се дават пари на куп.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
simeon3000 написа:Взимай нов! Тези малките принтери вече ги продават на цена, колкото струва ... тонер касетата им. Освен, ако някой не ти предложи нещо на старо за 50-60 лева със заредена касета, ама не вярвам.На старо си струва, ако търсиш по-висок клас и не ти се дават пари на куп.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
u_bo
pakumba написа:simeon3000 написа:Взимай нов! Тези малките принтери вече ги продават на цена, колкото струва ... тонер касетата им. Освен, ако някой не ти предложи нещо на старо за 50-60 лева със заредена касета, ама не вярвам.На старо си струва, ако търсиш по-висок клас и не ти се дават пари на куп.
Коментар
-
Колега ако не си решил нещата все още, поразгледай този линк.http://82.103.65.62/lianna/eshop/?a=price&cat=3&all=1Аз от години пазарувам от там и съм доволен. Проблема при тях е че повечето стока е с външни забележки, което пък в случая теб не те касае изобщо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар