Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам лазерен принтер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам лазерен принтер

трябва ми такъв принтер, изискванията ми не са много:- да е в софия- да има някакво мастило- принтера ми трябва, за да си печатам 99.9% текст и някой път инцидентно нещо различно, така че не държа на някакво невероятно качество съответно марка на принтера. затова и цената нека бъде приемливапишете на л.с. ако някой има оферта
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

up
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Принтер

Колега мога да ти предлажа работещ EPSON LQ-570+.Цена 100 лв.Тел.0878616860 София
      MRAG

Коментар

колега, според нета това е матричен принтер. както съм писал търся лазарен. бъркам ли се?
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Колега мога да ти съдействам за някакво HP ново на около 150лв. Мисля че 1005 е модела.

Коментар

LEVSKI написа:
            Колега мога да ти съдействам за някакво HP ново на около 150лв. Мисля че 1005 е модела.
            мерси колега за предложението, определено е примамливо, но просто за конкретния случай няма смисъл, защото на мен ми трябва какъв да е принтер, на който да си разпечатвам учебните материали... и не би си струвала цялата галимация. иначе мерси наистина!
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

за колеги от форума - Лексмарк Е120 - 130 лв. нов 12 месеца гар.но да се знае че идва с промо глава - за 500 листа - после следва допълване с тонер за 35 лв. .... май май

Коментар

Взимай нов! Тези малките принтери вече ги продават на цена, колкото струва ... тонер касетата им. Освен, ако някой не ти предложи нещо на старо за 50-60 лева със заредена касета, ама не вярвам.На старо си струва, ако търсиш по-висок клас и не ти се дават пари на куп.
                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
                  Взимай нов! Тези малките принтери вече ги продават на цена, колкото струва ... тонер касетата им. Освен, ако някой не ти предложи нещо на старо за 50-60 лева със заредена касета, ама не вярвам.На старо си струва, ако търсиш по-висок клас и не ти се дават пари на куп.
                  то на това разчитах, някъв такъв да разпечатам едни 2-3 000 страници и да го хвърля, ама като гледам отивам в най-близкия "...маркет" хващам първия и това е. те са по 120-130 лв., така че...
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                    simeon3000 написа:
                    то на това разчитах, някъв такъв да разпечатам едни 2-3 000 страници и да го хвърля, ама като гледам отивам в най-близкия "...маркет" хващам първия и това е. те са по 120-130 лв., така че...
                    освен ако не разчиташ да печаташ от ДОС програма, тогава трябва да търсиш 2ра ръка със LPT интерфейсиначе новите евтини с USB които са около 100-120 лв. са горе долу еднакви - там се избира според това, какъв консуматив ти идва най-лесно - дали може да се рециклира без проблем касетата им.

Коментар

Колега ако не си решил нещата все още, поразгледай този линк.http://82.103.65.62/lianna/eshop/?a=price&cat=3&all=1Аз от години пазарувам от там и съм доволен. Проблема при тях е че повечето стока е с външни забележки, което пък в случая теб не те касае изобщо.

Коментар

Working...
                      X