Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся пакетна цена за .....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся пакетна цена за .....

Търся пакетна цена за следните части на Мареа (Браво/Брава) :задна лява дръжка - външна - 1 брвътрешни дръжки или тапи на тяхно място - 2 брщора за комби багажникфиксатор на решетката на въздуховода - показал съм мястото му на снимкатаПишете на л.с.
    Прикачени файлове
    Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan

Търся и 2 джанти 14" 4х98х5,5J или 4х98х6JПо възможност да са от Плевен или някъде на близо.
    Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan

Коментар

И още нещо - двата светлоотразителя на задната броня на Мареа комби.

Коментар

за

писал сам ти на скаипа

Коментар

Re: Търся пакетна цена за .....

[quote="BEKI"]Търся пакетна цена за следните части на Мареа (Браво/Брава) :задна лява дръжка - външна - 1 бримам е дражката 15 лвимам и джанти оргинални 14 ки по 20 лв за брои0885642684

Коментар

Колеги, искам да благодаря на колегата EXON !Човека е точен и ми прати нещата, точно както ми ги описа по телефона.Нещата, които остава да търся са :светлоотразители за задната броня - 2 брфиксатор на решетката на въздуховода - 1 брдисплей (панел) за СД-то - не търся цяла музика, само панел, понеже ми е счупен дисплейя

Коментар

Working...
            X