Купувам кука (халка) за теглене за Брава 1.8, 16V, 1996г. - обиколих всички известни ми магазини, автокъщи и морги в Плевен и частично - в Сф, но се оказа, че въпросният чарк е много дефицитен?! А без него пътуването на дълги дистанции е притеснително все пак... Моля, колеги, ако някой има излишна кука или знае къде мога да намеря, да помогне! Предварително благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам кука (халка) за теглене за Брава (-> приключена)
Collapse
X
-
И аз купувам такава, но 20 лева са много, като се има предвид, че можеш да си завиеш там един по-дълъг болт и да го окривиш като кука него или да му завариш едно метално кръгче ... за много по-малко от 20 лева, а аз съм се теглил (като сдухах акумулатора) и без тази кука с помощта на огънато арматурно желязо под формата на буква S вкарана с едина край отзад в дупката - през средата на резбата и вързано въжето за другата извивка на буквата S. Много взеха да са ми интересни разни хора дето се опитват в тая криза да продават втора употреба детайли по-скъпо отколкото струва същото нещо новичко на магазина. В практикер има и куки с разнообразни размери на резбите по 2-3-4 лева ... стига да отидеш с болт и гайка, които да са ти минавали през резбата и да си уцелиш размер. Т`ва са фияти `е хора, к`ви са тея цени като за БМВ ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар