Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам кука (халка) за теглене за Брава (-> приключена)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам кука (халка) за теглене за Брава (-> приключена)

Купувам кука (халка) за теглене за Брава 1.8, 16V, 1996г. - обиколих всички известни ми магазини, автокъщи и морги в Плевен и частично - в Сф, но се оказа, че въпросният чарк е много дефицитен?! А без него пътуването на дълги дистанции е притеснително все пак... Моля, колеги, ако някой има излишна кука или знае къде мога да намеря, да помогне! Предварително благодаря!

имам кука цената и е 20лв ако те интересува 0888514487 работя с еконт
    fiat coupe

Коментар

... тази кола никога няма нужда да се тегли/тя не се разваля/...., тя само може да тегли! затова кука на теб не ти трябва .......... шега
      0888/327-337-skaip:ilkomotor1a

Коментар

И аз купувам такава, но 20 лева са много, като се има предвид, че можеш да си завиеш там един по-дълъг болт и да го окривиш като кука него или да му завариш едно метално кръгче ... за много по-малко от 20 лева, а аз съм се теглил (като сдухах акумулатора) и без тази кука с помощта на огънато арматурно желязо под формата на буква S вкарана с едина край отзад в дупката - през средата на резбата и вързано въжето за другата извивка на буквата S. Много взеха да са ми интересни разни хора дето се опитват в тая криза да продават втора употреба детайли по-скъпо отколкото струва същото нещо новичко на магазина. В практикер има и куки с разнообразни размери на резбите по 2-3-4 лева ... стига да отидеш с болт и гайка, които да са ти минавали през резбата и да си уцелиш размер. Т`ва са фияти `е хора, к`ви са тея цени като за БМВ ?
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Благодаря на всички, които се отзоваха, и най-вече на колегата stoian1976, който реагира мълниеносно и ефективно! ) Вече ще пътувам по-спокойно. Хубав ден на всички и безаварийно шофиране!

Коментар

Working...