Още малко чакам и ... купувам 4 железни джанти за 80 лева!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам алуминиеви джанти 14-ки 4х98 за Брава
Collapse
X
-
Колега имам много добри 15 - ки 4 x 98 ЕТ 38 на разумна цена , не са карани в бг , няма надрасквания по борда , пет лъча . взимал сам ги за моито рено но нещо не ми паснаха болтовете ( на рендето са 4 x 100 ) ама кои да гледа . немога не6то да кача снимки да ги видиш ако все още си търсиш . и само безаварийно :D :D :D .Колега имам много добри 15 - ки 4 x 98 ЕТ 38 на разумна цена , не са карани в бг , няма надрасквания по борда , пет лъча . взимал сам ги за моито рено но нещо не ми паснаха болтовете ( на рендето са 4 x 100 ) ама кои да гледа . немога не6то да кача снимки да ги видиш ако все още си търсиш , на тях имаше качени гуми sava efekta 195/50/15 две от които доста добри и другите две стават за едно две лета , извинявам че немога да кача снимки . само безаварийно Very Happy Very Happy Very Happyцената по договаряне Mr. Green даваи на ЛС . май снимките са много големи като формат и за това не става . http://www.snimka.bg/album.php?album...11487980маи се справих с тези снимки , ориентировача цена 350 левчета Smile Smile Smile за джантетата за гумите вие кажете цена на тях нямам снимки
Коментар
-
masterkar написа:Все още си търся, но 14-ки!
Коментар
-
m3xo написа:masterkar написа:Все още си търся, но 14-ки!
Коментар
-
masterkar написа:m3xo написа:masterkar написа:Все още си търся, но 14-ки!
Коментар
-
Колега защо не се свържеш с Колегата plammbata?Той и един негов Колега внасят части от Италия и има голяма вероятност да Ти намерят така търсените от Теб джанти.Аз лично купих моите от Тях след три месечно търсене и съм много доволен включително и от цената .В последствие купих и други дреболии и също останах доволен от обслужване и отношение към Мен.И за напред ще пазаря от Тях.Имаха обява продавам Брава и Марея на части ако не се лъжа.Ако не успееш да се свържеш ще Ти дам координати.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Колега защо не се свържеш с Колегата plammbata?Той и един негов Колега внасят части от Италия и има голяма вероятност да Ти намерят така търсените от Теб джанти.Аз лично купих моите от Тях след три месечно търсене и съм много доволен включително и от цената .В последствие купих и други дреболии и също останах доволен от обслужване и отношение към Мен.И за напред ще пазаря от Тях.Имаха обява продавам Брава и Марея на части ако не се лъжа.Ако не успееш да се свържеш ще Ти дам координати.Toyota Celica 98-7AFE
Ex:Fiat Bravo JTD
Коментар
-
Не от Ямбол е.Работи и с Еконт.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар