Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КУПУВАМ ФИАТ ПУТНО ДО 2500лв. - НАМЕРЕНА :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

КУПУВАМ ФИАТ ПУТНО ДО 2500лв. - НАМЕРЕНА :)

Здравейте на всички търся да закупя фиат пунто от 2000 до 2500 лв такъв лимит ми определиха нашите като за 1 ва кола :D Много много не разбирам така, че очаквам да ми предложите нещо което става за каране Мерси предварително оферти тук и на ЛС. :P
    Fiat Punto 1.2 75hp 95.

Re: КУПУВАМ ФИАТ ПУТНО ДО 2500лв.

nikoga написа:
    Здравейте на всички търся да закупя фиат пунто от 2000 до 2500 лв такъв лимит ми определиха нашите като за 1 ва кола :D Много много не разбирам така, че очаквам да ми предложите нещо което става за каране Мерси предварително оферти тук и на ЛС. :P
    Кара ли ти се най-бързото Пунто предлагам 1,4 ГТ турбо - 133коня, по принцип съм свалил цената на 3300лв., ако си заинтересован може да додадеш с нещо друго за разликата...
    Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
    Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

Взимай една пунта-мара за 2500 . Мойта пак по същия начин първа кола и реших да си взема едно пунто 1.1 55 коня за близо 3000 лв. Ако вашите няма да те издържат много много , съветвам те за това пунто.Защото въпреки, че работя ми идва на горе.
      Grande Punto 1.3 75 hp
      Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

"Кара ли ти се най-бързото Пунто предлагам 1,4 ГТ турбо - 133коня, по принцип съм свалил цената на 3300лв., ако си заинтересован може да додадеш с нещо друго за разликата... "колата е много добра видях я и ми хареса ,но какво друго за разликата :D
        Fiat Punto 1.2 75hp 95.

Коментар

колега мога да ти предложа едно пунто 1.2 мпи 75 коня бял,96г. скоро сменени масло,маслен филтър,въздушен филтър,бензинов филтър и задни накладки преди около няма и 500км.преди 10дни и мохтирах нов спортен волан,разхода е около 9/100 градско зависи колко я настъпиш.двигател,ходова 4аст и салон в добро състояние.на 174000 км/реални/,забравих да кажа 4е и ремаците са менени преди 15000км.има леки козмети4ни забележки.общо взето и трябва една авто мивка и бензинец да и сипеш и тва е.цената и е 2650лв но може да се коментира,но само при оглед на място.има аларма,ел.стъкла,ел.шибидаш/които за съжалиние е развален,но може да се оправи/винетка за тази година,гражданска и каско до 15.04.2009.техни4еския преглед мисля 4е беше до септември.със софииска регистрация е,само отваш в кат даваш 21лв за новите талони на твое име и тва е.0886437222 наско

Коментар

Мерси коелга беше доста изчерпатален снимчици ако може даи някакви.. и да почвам да избирам от всички офери трябва една все пак :D :D :D :D
            Fiat Punto 1.2 75hp 95.

Коментар

колега да скаип или е-маил за снимките,че тука нещо немога да ги кача.а ако искаш аз съм от редута и мога да ти я докарам на място да я видиш.

Коментар

UUUP
                Fiat Punto 1.2 75hp 95.

Коментар

Заключвайте темата
                  Fiat Punto 1.2 75hp 95.

Коментар

Какво взе . Дай снимки ! :D и със здраве да си го караш !
                    Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

мерси зех това дето е на аватара :D пунто 1.2 75кс. 95г. ням снимки сега като ми донесат апрата ще покажа
                      Fiat Punto 1.2 75hp 95.

Коментар

чакаме
                        Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Да я заключваме ли или в тази тема ще се хвалиш?
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

заключвайте на други места ще се хваля
                            Fiat Punto 1.2 75hp 95.

Коментар

Working...
                            X