Здравейте колеги, преди няколко дена се запътвам към колата си да се прибирам от работа и гледам лявото(шоферското) ми огледало виси на жилата - някакъв минал с колата и го отнесъл... Има ли някой, който продава че така не мога да я гледам тая кола(мъка ми е).Моля за цена и дали имате възможност да пратите по куриер.Предварително се извинявам ако някъде в обявите е писано вече че се продава огледало, но нямам възможност да ги прегледам всичките.Търся също така и подлакътник (барче) от Marea да си сложа на Brava-та,че ме накефи как се получава.Чакам предложения на ЛС или тук в темата.Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся странично огледало за Brava
Collapse
X
-
Re: Търся странично огледало за Brava
engine написа:Здравейте колеги, преди няколко дена се запътвам към колата си да се прибирам от работа и гледам лявото(шоферското) ми огледало виси на жилата - някакъв минал с колата и го отнесъл... Има ли някой, който продава че така не мога да я гледам тая кола(мъка ми е).Моля за цена и дали имате възможност да пратите по куриер.Предварително се извинявам ако някъде в обявите е писано вече че се продава огледало, но нямам възможност да ги прегледам всичките.Търся също така и подлакътник (барче) от Marea да си сложа на Brava-та,че ме накефи как се получава.Чакам предложения на ЛС или тук в темата.Поздрави!
Коментар
-
Re: Търся странично огледало за Brava
engine написа:Здравейте колеги, преди няколко дена се запътвам към колата си да се прибирам от работа и гледам лявото(шоферското) ми огледало виси на жилата - някакъв минал с колата и го отнесъл... Има ли някой, който продава че така не мога да я гледам тая кола(мъка ми е).Моля за цена и дали имате възможност да пратите по куриер.Предварително се извинявам ако някъде в обявите е писано вече че се продава огледало, но нямам възможност да ги прегледам всичките.Търся също така и подлакътник (барче) от Marea да си сложа на Brava-та,че ме накефи как се получава.Чакам предложения на ЛС или тук в темата.Поздрави!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар