Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ новобранец си търси кола!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    packo84 написа:
    NikMar написа:
    Колежке да си стоматолог и да си свикнала само с един педал? Автоматичните скоростни кутии са по капризни и не дай си боже по-скъпи при ремонт, така че моето мнение е да се откажеш от тях.
    Да много е прав колегата. Само че колега не забравяй, че това не сме аз и ти. На жените им е малко по трудничко да се справят. Съдейки по моята половинка как кара Мареата...или по нагорнище се опитва на 4-та с 30км/ч или по надолнище на 3-та с 60км/ч и как ли не още. Все някакви не много добри комбинации на предавка със скорост на движение. За вратът ми като се возя няма да ти говоря как се чувства :D Така че колежката добре се е ориентирала към автомата. Ще и бъде значително по-лесно карането.
    Колега може ли да попитам дали жена ти е активен шофьор или сяда да кара само като се почерпиш? Мисля, че ако всеки ден е зад волана ще се научи и ще свикне да усеща автомобила си. И не само за нея се отнася това, а въобще за всички млади и неопитни шофьори. Въпреки, че определено има хора, на които не им приляга особено шофирането и за цял живот си остават неможещи да карат.

    Коментар

    Working...
    X