Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

дръжки за вратите , антена , антикрило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

дръжки за вратите , антена , антикрило

трябват ми тея работи , броня -задна , капак , ляв преден калник , дръжка за лявата врата нз имат ли разлика ... и амортисорчетета за 5тата врата ,халоген , искам снимки и цени . може и за заднате седалки да ми обяви някои цена пък ще видим .... колата е БРАВО 96г...

трябват ми тея работи , броня -задна , капак , ляв преден калник , дръжка за лявата врата нз имат ли разлика ... и амортисорчетета за 5тата врата ,халоген , искам снимки и цени . може и за заднате седалки да ми обяви някои цена пък ще видим .... колата е БРАВО 96г...Имам някои неща.халоген тъмносин - 30лв.http://trace.data.bg/p/files/downloa...тисьори - 20лв. двата.задна седалка, перфектна (стига да е и като твоята шарка) цена 100лв.Другата част още не съм я свалил но и тя е като нова.http://trace.data.bg/p/files/downloa...7/sedalki2.jpg
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Re: броня,капак,халоген,дръжка за врата,амортисорчета-5та,ка

chaikata написа:
      трябват ми тея работи , броня -задна , капак , ляв преден калник , дръжка за лявата врата нз имат ли разлика ... и амортисорчетета за 5тата врата ,халоген , искам снимки и цени . може и за заднате седалки да ми обяви някои цена пък ще видим .... колата е БРАВО 96г...
      имам броня 80лв. заден капак с споилер и стъкло 150лв. заднаа седалк 30лв. 0898214681
      ALFA CROSSWAGON Q4 FIAT STILO 1.9JTD

Коментар

и на двамата съм ви навит на офертите ... тоз споилер??? за крило ли става дума ???? даи снимка ... и мо кажете откъде сте да видим как ще правим нещата

Коментар

София, 0888 654 611, за мен няма проблем да пратя по Еконт каквото ти трябва.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

калник

имам калника-ляв,цвета му е лилав ако те интересувадавам ти го за 40 лв0898 459 159

Коментар

калника ми трябва тъмно син ... тоя blue ink ... маи се води цвета ... инъче мога направо да си боядисам моя ... и капака също ... на другите ще ви пратя лични като мина след малко през кат да си оправя документите и да почвате да пращата частите към варна

Коментар

имам амортисьорчета и дръжка(лява)- вс-30лв

Коментар

все още нямам амортисорчетата , дръжките ... също така ако някои даде разуни цени за предна броня предните 2 калника и капака ... стига да са тъмно сини .... тоя цвят ... Black ink (820) номер ... мога да ги взема

Коментар

Имам капак,без стъкло и споилер,цената му е 40лв,цвета е същия но има на едно място мацнат кит,ето го на снимката

Коментар

извинявам се за неразбирането ..... от задницата ми трябват само амортисорчетата на вратата.... трябва ми преден капак ! ... не заден ... инъче може да ми кажеш цена за крилото и снимка да го видя

Коментар

макар че грешката не е в мене щото отзаде си се води - врата ! ... не капак

Коментар

Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

цвят и цена ми кажи и от къде си

Коментар

Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                              X