Привет на всички от форума,накратко, търся да закупя Фиат Марея за съпругата ми,т.е търси се здрава Марея.Много държа на техническото състояние и състоянието на салона,може да има леки външни забележки, но не и удари.Моля за сериозни предложения около 3000лв.Моля изпращайте предложенията си на майла ми с повече информация за автомобила и снимки.Майл:bozhilov_sin@abv.bg, 0887697132.Благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся да купя Фиат Марея-КУПЕНА!!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Търся да купя Фиат Марея без значение бензин или дизел.
georgibo написа:Привет на всички от форума,накратко, търся да закупя Фиат Марея за съпругата ми,т.е търси се здрава Марея.Много държа на техническото състояние и състоянието на салона,може да има леки външни забележки, но не и удари.Моля за сериозни предложения около 3000лв.Моля изпращайте предложенията си на майла ми с повече информация за автомобила и снимки.Майл:bozhilov_sin@abv.bg, 0887697132.Благодаря ви предварително.Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
-
Re: Търся да купя Фиат Марея без значение бензин или дизел.
kantarev написа:georgibo написа:Привет на всички от форума,накратко, търся да закупя Фиат Марея за съпругата ми,т.е търси се здрава Марея.Много държа на техническото състояние и състоянието на салона,може да има леки външни забележки, но не и удари.Моля за сериозни предложения около 3000лв.Моля изпращайте предложенията си на майла ми с повече информация за автомобила и снимки.Майл:bozhilov_sin@abv.bg, 0887697132.Благодаря ви предварително.Honda HR-V Vtec 4x4 2001g.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар