Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся да купя Фиат Марея-КУПЕНА!!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся да купя Фиат Марея-КУПЕНА!!!!

Привет на всички от форума,накратко, търся да закупя Фиат Марея за съпругата ми,т.е търси се здрава Марея.Много държа на техническото състояние и състоянието на салона,може да има леки външни забележки, но не и удари.Моля за сериозни предложения около 3000лв.Моля изпращайте предложенията си на майла ми с повече информация за автомобила и снимки.Майл:bozhilov_sin@abv.bg, 0887697132.Благодаря ви предварително.
    Honda HR-V Vtec 4x4 2001g.

Re: Търся да купя Фиат Марея без значение бензин или дизел.

georgibo написа:
    Привет на всички от форума,накратко, търся да закупя Фиат Марея за съпругата ми,т.е търси се здрава Марея.Много държа на техническото състояние и състоянието на салона,може да има леки външни забележки, но не и удари.Моля за сериозни предложения около 3000лв.Моля изпращайте предложенията си на майла ми с повече информация за автомобила и снимки.Майл:bozhilov_sin@abv.bg, 0887697132.Благодаря ви предварително.
    Хммм.,е ти за тея 3000 лв искаш хем в перфектно техническо състояние ,хем и запазена .Та то за тази цена трудно браво ще намериш,камоли марея.Може би около 4000лв да струва такъв автомобил,но все пак успех
    Nissan Primera 1.6 16v P11
    ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

Re: Търся да купя Фиат Марея без значение бензин или дизел.

kantarev написа:
      georgibo написа:
      Хммм.,е ти за тея 3000 лв искаш хем в перфектно техническо състояние ,хем и запазена .Та то за тази цена трудно браво ще намериш,камоли марея.Може би около 4000лв да струва такъв автомобил,но все пак успех
      Около 3000лв.!!!!

Коментар

Колега продавам само че Брава 1.6 на метан 99-та год. на доста добра цена.Ако си заинтересован пиши на лични.

Коментар

Мареа Седан или Мареа Уикенд/комби/?
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
            Мареа Седан или Мареа Уикенд/комби/?
            Имате лично съобщение!

Коментар

Моля модератора да затвори тази тема.Закупен Фиат Марея 1,9TD Weekend.Благодаря на всички от форума за предложените оферти и наслука на тези който продават.

Коментар

Working...
              X