6ma7ka7a написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТЪРСЯ ДА КУПЯ ФИАТ БРАВА 1,4 12В
Collapse
X
-
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Абсолютно е така прави сте и тримата!Кънчо 1.4 е най евтин но има безброй теми за проблеми с него , това че вие нямате проблеми значи трябва да се радвате!Тук в пловдив скоростна кутия за 1.4 не се намира! 6ma7ka7a - можех да си купя и нова кола миналата година но не го направих,търсих само и единствено 2.0 16V или 2.0 20V мотор като наблюдения над HGT имам от доста преди да се сетите че ще можете да карате такива за по 4000лв.Дилемата беше Астра GSI 16V Golf 3 2.0 16V или Браво HGT като не съжалявам че съм взел Бравото но поддръжката на 2.0 найстина е х3 от тази на 1.4.При топ моделите е така.Няколко пъти е коментирано че 1.4 се газифицира по лесно поради причината че е монотрагедия.1.2 е пълна инжекция и повечето майстори не се наемат за обикновенна газ (пластмасови колекори)!
Коментар
-
Абе много ми е смешно понякога като чета мненията на хора отностно браво/брава 1.4, същото е като някой голфаджия ми каже че Фиат не струва.Не зависи от модела а от подръжката,ако маслото е сменяно на време, и на 2-3 смени на маслото са сменяни и маслените магистрали няма никакви проблеми колега.Лично пък аз никога не бих си взел дизелов Фиат- защото се носят "легенди" :D Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05П.С. За 3000лв се съмнявам някой да ти продаде читава кола, а определено е по-добре да я вземеш от човек от колкото от къща.brava 1.412v Punto1.1 Nissan Stanza Punto 1.2i 16v Sporting 2000
http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=115270
Коментар
-
npace написа:Абсолютно е така прави сте и тримата!Кънчо 1.4 е най евтин но има безброй теми за проблеми с него , това че вие нямате проблеми значи трябва да се радвате!Тук в пловдив скоростна кутия за 1.4 не се намира! 6ma7ka7a - можех да си купя и нова кола миналата година но не го направих,търсих само и единствено 2.0 16V или 2.0 20V мотор като наблюдения над HGT имам от доста преди да се сетите че ще можете да карате такива за по 4000лв.Дилемата беше Астра GSI 16V Golf 3 2.0 16V или Браво HGT като не съжалявам че съм взел Бравото но поддръжката на 2.0 найстина е х3 от тази на 1.4.При топ моделите е така.Няколко пъти е коментирано че 1.4 се газифицира по лесно поради причината че е монотрагедия.1.2 е пълна инжекция и повечето майстори не се наемат за обикновенна газ (пластмасови колекори)!
Коментар
-
KbH40 написа:А това с монотрагедията, моля ти се да си го спестиш за себе си.За поддръжката на 2.0 е също голяма глупост от страна на Фиат! Най-недомисления двигател, който съм имал честта да видя... и не е х3, а е х10...Само смяна на ролки и ангренаж ще ти струват колкото аз да направя основен ремонт на 1.4!
Коментар
-
KbH40 написа:npace написа:Абсолютно е така прави сте и тримата!Кънчо 1.4 е най евтин но има безброй теми за проблеми с него , това че вие нямате проблеми значи трябва да се радвате!Тук в пловдив скоростна кутия за 1.4 не се намира! 6ma7ka7a - можех да си купя и нова кола миналата година но не го направих,търсих само и единствено 2.0 16V или 2.0 20V мотор като наблюдения над HGT имам от доста преди да се сетите че ще можете да карате такива за по 4000лв.Дилемата беше Астра GSI 16V Golf 3 2.0 16V или Браво HGT като не съжалявам че съм взел Бравото но поддръжката на 2.0 найстина е х3 от тази на 1.4.При топ моделите е така.Няколко пъти е коментирано че 1.4 се газифицира по лесно поради причината че е монотрагедия.1.2 е пълна инжекция и повечето майстори не се наемат за обикновенна газ (пластмасови колекори)!brava 1.412v Punto1.1 Nissan Stanza Punto 1.2i 16v Sporting 2000
Коментар
-
npace написа:KbH40 написа:А това с монотрагедията, моля ти се да си го спестиш за себе си.За поддръжката на 2.0 е също голяма глупост от страна на Фиат! Най-недомисления двигател, който съм имал честта да видя... и не е х3, а е х10...Само смяна на ролки и ангренаж ще ти струват колкото аз да направя основен ремонт на 1.4!Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Re: ТЪРСЯ ДА КУПЯ ФИАТ БРАВА 1,4 12В
STEKO написа:КОЛЕГИ ТЪРСЯ СИ БРАВА 1,4 12В С ГАЗОВА ЗА ОКОЛО 3000ЛВ РЕГИСТРИРАНАFiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
STEKO написа:може ли да ми сравните частите на брава 1,4 и голф 3 като ценаbrava 1.412v Punto1.1 Nissan Stanza Punto 1.2i 16v Sporting 2000
Коментар
-
STEKO написа:може ли да ми сравните частите на брава 1,4 и голф 3 като цена
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар