КОЛЕГИ ТЪРСЯ СИ БРАВА 1,4 12В С ГАЗОВА ЗА ОКОЛО 3000ЛВ РЕГИСТРИРАНАПисането с големи букви във форума е повишен тон/викане/."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТЪРСЯ ДА КУПЯ ФИАТ БРАВА 1,4 12В
Collapse
X
-
Има доста теми по въпроса ползвай търсачката.Когато си търсех Бравото с този двигател обиколих доста автокъщи и огледах доста автомобили.80 % от тях бяха с износен разпределителен вал поради влошено мазане.След това търсих Брава за приятел и положението беше същото като се наслушах на какви ли не простотии от собствениците им които ги продават.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Има доста теми по въпроса ползвай търсачката.Когато си търсех Бравото с този двигател обиколих доста автокъщи и огледах доста автомобили.80 % от тях бяха с износен разпределителен вал поради влошено мазане.След това търсих Брава за приятел и положението беше същото като се наслушах на какви ли не простотии от собствениците им които ги продават.
Коментар
-
1.4 е монотрагедия а 1.2 е пълен инжекцион!Да се има в предвид!Колега кънчо 1.4 е проблемен мотор отвсякъде!Виж колко скоростни кутии също има счупени , не е само вала , всичко му е слабо на 1.4.Аз също не целя обида или засягане но този 1.4 мотор е най не сполучливият вариант на Браво/Брава.А за мен най сполучливия до 1998 е 1.6 след това 1.2 изглежда стабилен за обема си.Моя съвет е като на колегата Торнадо! - 1.2 16V
Коментар
-
npace написа:1.4 е монотрагедия а 1.2 е пълен инжекцион!Да се има в предвид!Колега кънчо 1.4 е проблемен мотор отвсякъде!Виж колко скоростни кутии също има счупени , не е само вала , всичко му е слабо на 1.4.Аз също не целя обида или засягане но този 1.4 мотор е най не сполучливият вариант на Браво/Брава.А за мен най сполучливия до 1998 е 1.6 след това 1.2 изглежда стабилен за обема си.Моя съвет е като на колегата Торнадо! - 1.2 16VFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: ТЪРСЯ ДА КУПЯ ФИАТ БРАВА 1,4 12В
STEKO написа:КОЛЕГИ ТЪРСЯ СИ БРАВА 1,4 12В С ГАЗОВА ЗА ОКОЛО 3000ЛВ РЕГИСТРИРАНАПисането с големи букви във форума е повишен тон/викане/."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Коментар
-
npace написа:1.4 е монотрагедия а 1.2 е пълен инжекцион!Да се има в предвид!Колега кънчо 1.4 е проблемен мотор отвсякъде!Виж колко скоростни кутии също има счупени , не е само вала , всичко му е слабо на 1.4.Аз също не целя обида или засягане но този 1.4 мотор е най не сполучливият вариант на Браво/Брава.А за мен най сполучливия до 1998 е 1.6 след това 1.2 изглежда стабилен за обема си.Моя съвет е като на колегата Торнадо! - 1.2 16V
Коментар
-
npace написа:1.4 е монотрагедия а 1.2 е пълен инжекцион!Да се има в предвид!Колега кънчо 1.4 е проблемен мотор отвсякъде!Виж колко скоростни кутии също има счупени , не е само вала , всичко му е слабо на 1.4.Аз също не целя обида или засягане но този 1.4 мотор е най не сполучливият вариант на Браво/Брава.А за мен най сполучливия до 1998 е 1.6 след това 1.2 изглежда стабилен за обема си.Моя съвет е като на колегата Торнадо! - 1.2 16VFiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Напълно те подкрепям колега всичко е въпрос на добра поддръжка от предните собственици иначе двигателчето си е съвсем прилично и опростено за поддръжка.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар