Здравейте колеги,скоро се очертава да се разделя с моето Типо и си търся Пунто или Браво(до края на месеца най-вероятно).ЦЕНА ОКОЛО 2500лв.В момента пазарът на колите е много стегнат и си мисля че за тази цена ще си намеря някое хубаво Пунто или Браво дори и без екстри.Държа на хубав външен вид и запазен салон,и за предпочитане бензин а не дизел или газ.Също така ако е и регистрирана още по-добре.Очаквам предложенията ви тук или на ЛС.Цената малко се повиши и Браво също влиза в класацията Типото вече е продадено!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся Фиат Пунто или Браво да купя.... КУПЕНО!!!
Collapse
X
-
Re: Търся Фиат Пунто да купя
IvanIanushev написа:Здравейте колеги,скоро се очертава да се разделя с моето Типо и си търся Пунто(до края на месеца най-вероятно).ЦЕНА ОКОЛО 2000лв.В момента пазарът на колите е много стегнат и си мисля че за тази цена ще си намеря някое хубаво Пунто дори и без екстри.Държа на хубав външен вид и запазен салон,и за предпочитане бензин а не дизел или газ.Също така ако е и регистрирана още по-добре.Очаквам предложенията ви тук или на ЛС.
-
JacK`DanielS написа:IvanIanushev написа:Здравейте колеги,скоро се очертава да се разделя с моето Типо и си търся Пунто(до края на месеца най-вероятно).ЦЕНА ОКОЛО 2000лв.В момента пазарът на колите е много стегнат и си мисля че за тази цена ще си намеря някое хубаво Пунто дори и без екстри.Държа на хубав външен вид и запазен салон,и за предпочитане бензин а не дизел или газ.Също така ако е и регистрирана още по-добре.Очаквам предложенията ви тук или на ЛС.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
IvanIanushev написа:JacK`DanielS написа:IvanIanushev написа:Здравейте колеги,скоро се очертава да се разделя с моето Типо и си търся Пунто(до края на месеца най-вероятно).ЦЕНА ОКОЛО 2000лв.В момента пазарът на колите е много стегнат и си мисля че за тази цена ще си намеря някое хубаво Пунто дори и без екстри.Държа на хубав външен вид и запазен салон,и за предпочитане бензин а не дизел или газ.Също така ако е и регистрирана още по-добре.Очаквам предложенията ви тук или на ЛС.Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
Колеги,за 3000 лв. спокойно мога и Браво да си взема и то добро.Тук в форума доста колеги си продадоха Браво за около 3000 лв и то в перфектно състояние.Тъй че 3000 лв за Пунто е наистина МНОГО.Така че ако някой може да ми предложи за около 2000 лв с интерес бих го обсъдил.----------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
david.bd написа:колега виж тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=38152----------------------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар