Писна ми да им набутвам по 60-70лв на гадните араби за меки връзки и да избушват след месец,така че си търся мека връзка втора употреба читава,който има да свирка :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мека връзка втора употреба-читава
Collapse
X
-
на симеон и опълченска. като идваш от ботев към опълченска ти се пада вдясно, около 5 метра преди самото кръстовище с опълченска. малко магазинче с бяла алуминиева дограма/беше, все пак преди 1 год съм ходил последно / малко е магазинчето. точно до него се намираше мисля "косер". тогава продаваше цена,но трябва да знаеш ФИ на връзката, че не са по каталог- казваш еди колко си мм и ти дават. моята изкара година и то при разбити едни тампони на гърнето - т.е. бая вибрации обра...абе доволен съм за 7 кинта ко искашLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Никога не ходете при араби... днеска изкривих на един главата в обеля,все пак намерих мека връзка от колегата от Елин Пелин със 155-цата на части с малко преправяне стана,ключex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар