Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам лети джанти 14" 4x98 на разумна цена

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам лети джанти 14" 4x98 на разумна цена

ако някои има нещо интересно да пише и да качва снимкичакам ви с огромен интересако има и гуми към тях още по-добре
    ПУНТО МК1 1.2 16В

Re: Купувам лети джанти 14" 4x98 на разумна цена

ilianiliev_punto написа:
    ако някои има нещо интересно да пише и да качва снимкичакам ви с огромен интересако има и гуми към тях още по-добре
    мога да ти дам моите. цена 400.

Коментар

тая цена с гумите ли е?и ако е какви са те?
      ПУНТО МК1 1.2 16В

Коментар

Ще си позволя да се "присламча" към обявата на колегата. Ще очаквам с интерес, какво ще се предложи и какво ще остане за мен Предимство на титуляра!
        Fiat PUNTO 75 SLX

Коментар

Колеги аз тези хубави 14-ски мога да ви предложа, но първо трябва да си намеря 15-ски...

Коментар

ilianiliev_punto написа:
            тая цена с гумите ли е?и ако е какви са те?
            ами може да ти дам и гмите ам и аз като колегата трябеа да си намеря първо 15"че иначе ще остана на трупчета

Коментар

Centorius написа:
              Колеги аз тези хубави 14-ски мога да ви предложа, но първо трябва да си намеря 15-ски...
              Е, аз си харесах тези, ако са 4х98 За какви пари става въпрос? И състоянието им е такова, както изглежда на снимката, нали!?
              Fiat PUNTO 75 SLX

Коментар

kesten написа:
                Centorius написа:
                Е, аз си харесах тези, ако са 4х98 За какви пари става въпрос? И състоянието им е такова, както изглежда на снимката, нали!?
                Да в отлично състояние са, 4х98 са, само на една от 4-те липсва капачката и точно на нея има една драскотинка - като изключиме това - са перфектни... Цената мисля да е около 320лв (без гуми, защото и 4-те са ми новички зимни Lassa).

Коментар

Така да бъде! Но с една уговорка. Ако може да ме изчакаш до към 25-ти, за да лапна заплатката Ако имаш някакви съображения или въпроси ми пиши на ЛС, skype- kesten_scribe или e-mail - scribe@mail.bg, за да не оспамваме темата на човека. И без това съм "натрапник"
                  Fiat PUNTO 75 SLX

Коментар

Working...
                  X