Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам 1 гума дънлоп сп 01

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам 1 гума дънлоп сп 01

ами това е, трябва ми 1 такава гума, даже предпочитам да не е нова, щото и моята е на 50% ама едната малко се сряза... та ако някой има д апише. става дума за това http://www.europneu.cz/inshop/catalo..._SP_Sport_.jpg
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Е кажи и какъв размер е :D
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

оффф забравил съм Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 14/60/185 вие пък как не се сетихте Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: Купувам 1 гума дънлоп сп 01

pakumba написа:
        ами това е, трябва ми 1 такава гума, даже предпочитам да не е нова, щото и моята е на 50% ама едната малко се сряза... та ако някой има д апише. става дума за това http://www.europneu.cz/inshop/catalo..._SP_Sport_.jpg
        Предишните ми гуми бяха такива, но ги подарих на един приятел. Иначе нямаше проблем да ти подаря една. Дано си намериш такава гума.П.С. : Сегашните ми гуми са отново "DUNLOP" и съм супер доволен.
        SEAT Leon Cupra 300
        Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Дънлоп

Здравей,Имам една лятна гума Дънлоп от същия размер - ДОТ 2006та година. Трябва да погледна дали е същият модел, но това може да стане през уикенда. Има ли значение посоката?..Поздрави,Оги

Коментар

здрасти, много добре би ме уредило. не съм се разбързал особенно, така че и уйк енда да е не е проблем. всъщност, май обявата ми е доста непълна, защото и посоката съм пропуснал. мисля, че най-лесно ще е да обясня така:- моята е лява, трябва ми дясна. т.е. стрелката трябва да е от дясната страна на гумата и да сочи движение напред.
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

ей само ме бъзна колегата
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
              X