какъв дизел на фиат мога да си взема за 1500 лева
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв дизелов FIAT за 1500лв.?
Collapse
X
-
Re: Какъв дизелов FIAT за 1500лв.?
ivaivalito написа:какъв дизел на фиат мога да си взема за 1500 леваSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
най добре пусни едно лично на КОЦЕВ той мисля че е карал дълго време УНО 1,3 дизел ще ти обясни човека , а иначе мисля че уното е по добър вариянт от пандата най малкото защото е по голямо в сравнение с нея и по добре изглеждащо вътре в салона което специално за мен е от голямо значениеTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Е аз си карам Уно 1,3Д от 1,5 години и проблеми с двигатепя съм нямал. Беше новнос от Италия харчеше масло повече от нафтата смених сегментите и всичко е ОК. Маслото вобще не го пипа а при нормално каране градско ми харчи 5. 1,7 има повече живот и е по добре на купето тоя двигател ама карал съм и двата двигателя дизела си е дизел. Неможе да го накараш да върви но за това е универсален вариант за градска кола. Aз бих казал че вариант Уно дизел независимо какъв е добър колкото до рено знам че доста кривят главите.
Коментар
-
Re: Какъв дизелов FIAT за 1500лв.?
ivaivalito написа:какъв дизел на фиат мога да си взема за 1500 леваLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Аз имам 1,7 Дизел Фиат Дуна която е като уно,само че с багажник.На 200хил.км е,лично си я докарах от Италия.Харчи 5-6 на 100 градско,в добро състояние.Сега карам Браво и Дуната я продавам-89 год,сив металик,само лака на багажника е малко олющен ,иначе колата е в добър вид,салона е отличен. За цената може да се договорим на GSM:0888 215 990-Олег / с предни нови зимни гуми дебица/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар