Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв дизелов FIAT за 1500лв.?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какъв дизелов FIAT за 1500лв.?

какъв дизел на фиат мога да си взема за 1500 лева

мерси а дали ще е добро искам евтина за подражка кола и да ми гори 5-6 градско Diesel

Коментар

Дизела на Уно е 1,3 и 1,7 само. Старото уно преди 89 година за 1500 лева може да си намериш по свястно. Двигателя според моите наблюдения е добър. Градско харчи около 6 в зависимост от тежестта на обувките

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Re: Какъв дизелов FIAT за 1500лв.?

ivaivalito написа:
        С риск да си навлека хокане.... ПЕЖО 205 дизел или Рено 5 дизел...Уверявам те,че е по-добрия избор от Уно 1.3d. Ако иде реч за Уно 1.7d, гласувам с две ръце, но от 1.3d бягай далеч.Моторче с много малък ресурс /около 100-105 хил.км/!!!Но май-беше на "ризи" не съм сигурен.Ако е така, то това е единственото му достойнство.Успех.
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Ех ама как в бързинката ми уплю колицата. Срамота . Но съм напълно съгласен с тебе. Дизеловия мотор 1,3 е слабичък и с малък ресурс макар че аз си смених сегментите и всичко си е ОК

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

малко ме объркахте .Последно да си продавам ли трабанта да си взимам фиат или не .Колко гори това уно 1300 по добър вариянт ли е от Панда.И не на последно място 1500 кинта ше ме опраят ли

Коментар

най добре пусни едно лично на КОЦЕВ той мисля че е карал дълго време УНО 1,3 дизел ще ти обясни човека , а иначе мисля че уното е по добър вариянт от пандата най малкото защото е по голямо в сравнение с нея и по добре изглеждащо вътре в салона което специално за мен е от голямо значение
              TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
              UNO 1.0 FIRE

Коментар

Е аз си карам Уно 1,3Д от 1,5 години и проблеми с двигатепя съм нямал. Беше новнос от Италия харчеше масло повече от нафтата смених сегментите и всичко е ОК. Маслото вобще не го пипа а при нормално каране градско ми харчи 5. 1,7 има повече живот и е по добре на купето тоя двигател ама карал съм и двата двигателя дизела си е дизел. Неможе да го накараш да върви но за това е универсален вариант за градска кола. Aз бих казал че вариант Уно дизел независимо какъв е добър колкото до рено знам че доста кривят главите.

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Re: Какъв дизелов FIAT за 1500лв.?

ivaivalito написа:
                  честно казано се съгласявам с колегата, който ти препоръча пежо 205, с дизелово уно нямам опит, ама ги чувам как тракат отдалече, пък и дизела на пежо е всепризнат. ако толкова си си навил на пръста да е уно или панда, вземай уното, че пандата отвътре е няма такова дърво, аз хич не съм претенциозен, ама щом мене ме отврати....
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Аз имам 1,7 Дизел Фиат Дуна която е като уно,само че с багажник.На 200хил.км е,лично си я докарах от Италия.Харчи 5-6 на 100 градско,в добро състояние.Сега карам Браво и Дуната я продавам-89 год,сив металик,само лака на багажника е малко олющен ,иначе колата е в добър вид,салона е отличен. За цената може да се договорим на GSM:0888 215 990-Олег / с предни нови зимни гуми дебица/
                    Прикачени файлове

Коментар

колата е с 5 врати, много добър двигател,нов съединител,нови задни накладки, сменен агренажен ремък.Цената е по договаряне в рамките на 1500 лв.

Коментар

Working...
                      X