Някой намира ли му се счупен фар,но РЕФЛЕКТОРА ЛЕВИЯ да е здрав,щото днес си отварях да си чистя фаровете и левия рефлектор малко изгорял беше отгоре и стана дупка.Не ща засега цял фар втора ръка,защото стъклата и рефлектора на другия фар са супер.Ако някой има да ми звънне и затвори на 0886/950850-Георги да се разберем,ако има случайно и е от друг град по кой куриер може да го прати.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рефлектор Ляв за Мареа/Браво/Брава
Collapse
X
-
u_bo
Re: Рефлектор Ляв за Мареа
itan75 написа:Някой намира ли му се счупен фар,но РЕФЛЕКТОРА ЛЕВИЯ да е здрав,щото днес си отварях да си чистя фаровете и левия рефлектор малко изгорял беше отгоре и стана дупка.Не ща засега цял фар втора ръка,защото стъклата и рефлектора на другия фар са супер.Ако някой има да ми звънне и затвори на 0886/950850-Георги да се разберем,ако има случайно и е от друг град по кой куриер може да го прати.Благодаря предварително.
-
Re: Рефлектор Ляв за Мареа
u_bo написа:itan75 написа:Някой намира ли му се счупен фар,но РЕФЛЕКТОРА ЛЕВИЯ да е здрав,щото днес си отварях да си чистя фаровете и левия рефлектор малко изгорял беше отгоре и стана дупка.Не ща засега цял фар втора ръка,защото стъклата и рефлектора на другия фар са супер.Ако някой има да ми звънне и затвори на 0886/950850-Георги да се разберем,ако има случайно и е от друг град по кой куриер може да го прати.Благодаря предварително.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Re: Рефлектор Ляв за Мареа/Браво/Брава
itan75 написа:Някой намира ли му се счупен фар,но РЕФЛЕКТОРА ЛЕВИЯ да е здрав,щото днес си отварях да си чистя фаровете и левия рефлектор малко изгорял беше отгоре и стана дупка.Не ща засега цял фар втора ръка,защото стъклата и рефлектора на другия фар са супер.Ако някой има да ми звънне и затвори на 0886/950850-Георги да се разберем,ако има случайно и е от друг град по кой куриер може да го прати.Благодаря предварително.Fiat Bravo 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар