Здравейте търся нов фар за Фиат Пунто МК2 десен без фар за мъгла с крушки H1 H1. От 2 седмици звъня на "янкар" и още едно място където знам че има такива, но те са толкова мързеливи и безотговорни че не мога да се разбера с тях. От янкар даже ми пратих един фар който беше с халоген и h4 крушки с обяснението че и такъв ставало. Само едно уточнение, "депо" не произвеждат този модел което стеснява кръга.П.С. Предпочитам да е същата марка като другия ми, слагам снимка на надписа на фирмата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фар за Пунто
Collapse
X
-
Re: Фар за Пунто
moldovanov написа:Здравейте търся нов фар за Фиат Пунто МК2 десен без фар за мъгла с крушки H1 H1. От 2 седмици звъня на "янкар" и още едно място където знам че има такива, но те са толкова мързеливи и безотговорни че не мога да се разбера с тях. От янкар даже ми пратих един фар който беше с халоген и h4 крушки с обяснението че и такъв ставало. Само едно уточнение, "депо" не произвеждат този модел което стеснява кръга.П.С. Предпочитам да е същата марка като другия ми, слагам снимка на надписа на фирмата.
-
Колега сори че пиша в темата ти но това пунто да не е удряно такава марка на фар не сам чувал поне аз моите са оригинални валео само на единия дето му се прееба моторчетоза регулирането но не е болка а като гледам другите фрове са някви боклуци и още нещо евентуално ако го смениш стари ще го продаваш ли да ти купя моторчето или ако има някои друг да ми предложиФиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
Коментар
-
Re: Фар за Пунто
moldovanov написа:Здравейте търся нов фар за Фиат Пунто МК2 десен без фар за мъгла с крушки H1 H1. От 2 седмици звъня на "янкар" и още едно място където знам че има такива, но те са толкова мързеливи и безотговорни че не мога да се разбера с тях. От янкар даже ми пратих един фар който беше с халоген и h4 крушки с обяснението че и такъв ставало. Само едно уточнение, "депо" не произвеждат този модел което стеснява кръга.П.С. Предпочитам да е същата марка като другия ми, слагам снимка на надписа на фирмата.ALFA CROSSWAGON Q4 FIAT STILO 1.9JTD
Коментар
-
bboyd написа:Колега сори че пиша в темата ти но това пунто да не е удряно такава марка на фар не сам чувал поне аз моите са оригинални валео само на единия дето му се прееба моторчетоза регулирането но не е болка а като гледам другите фрове са някви боклуци и още нещо евентуално ако го смениш стари ще го продаваш ли да ти купя моторчето или ако има някои друг да ми предложиВременно карам Punto докато събера пари за Ferrari
Коментар
-
1115 написа:Toчно този е фара и на моето пунто, Н1 Н1 и е без халоген. Марката е Депо и е отврат. Никога не си взимай тези Депо.Лятото ги мих фаровете иразликата между ментето и оригинала е огромна.Временно карам Punto докато събера пари за Ferrari
Коментар
-
Е аз как тогава имам депо? Или имаш предвид, че нямат без халогена?http://media.snimka.bg/1302/008859976-big.jpg
Коментар
-
sgichev написа:Е аз как тогава имам депо? Или имаш предвид, че нямат без халогена?http://media.snimka.bg/1302/008859976-big.jpgВременно карам Punto докато събера пари за Ferrari
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар