Купувам табелките за калниците и багажника за Браво Предпочитания имам към 1.6 16в и 1.4 12В за калниците а за отзад задължително ФИАТ и БРАВО (еди си кво си) само да не е ГТ или ХГТАко някой също така знае откъде могат да се заръчат нови да казва, че като отидах при ФИАТАЖИЙТЕ и ме изгледаха странно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Табелки за калниците и 3тата врата
Collapse
X
-
Това са надписите под мигача и на задната врата. Баце, виж в Ибей. Аз от там си взех един надпис Bravo_S. S = 8 конски сили, тъй като съм с 82 и имах желание да станат 90. :D :D :D :D :D Има и други варианти както за задната, така и за под мигачите. Ето, виж линковете по-долу. В България (София) не знам откъде могат да се купят. Предполагам от местата, където се продават части. Но от нета лично на мен ми е по-лесно. Качествени са, поне моето е такова.Ето ти надписи:Bravo SXBravo S (аз съм с такъв, но чакам лято, за да го сложа)1.6 16VИма някои нещица за Пунто и Брава. Както и за Браво HGT. ТОВА Е ЛИНКЪТ, мързи ме вече едно по едно да ги пусна тук.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Колега, имам 1бр. 1.6 16VЩе ти го подаря, ама как да ти го пратя. По пощата в пликима голяма вероятност да се счупи. Ако имаш познат в София или идваш насам...Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар