Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба за съвет при покупка на Брава

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    KbH40 написа:
    Колега, аз съм с 1.4 12в и съм много доволен!Разхода не е никак висок, има динамика, просто някои хора са родени състезатели явно и искат да вдигат на първа 100.Не виждам никаква разлика в динамиката на 1.4 12в и 1.6 16в!!! На втора и на двете в лютеницата е 80км.ч, така че недейте да се излагате...Ако равняваме Бугати Веирон с Браво 1.4 12в, тогава ОК, ще има разлика фрапантна...Относно вноса, избягвай италианските, защото задължително ще правиш нещо по двигател! Ако е от Италия и ти я дава на ниска цена, гледай вала (ако не е поддържана, най-често се разбира по вала), то поне гледай да е от южна италия, поне няма да има тръгнали ръжди и са с по-запазени купета!На мен разход на бензин:10-10.5 средно каране с леки задръствания, сега в София ми е давало и 11 разход при киснене с часове на сфетофарите7-7.5 извънградско каране с не по-ниски скорости от 100км/чГаз ми дава:12 градско (само трябва по-често да си сменяш филтъра до 3000км иначе го вдига много, ама това е на всяка кола)8-8.5 извънградско пак с над 100км/чКогато я взех направих ремонт на двигателя, защото беше супер занемарена! Вала ти е 200 лева, което е супер евтино! Кобилици и повдигачи са по няма и 20 лева на брой (общо 12) тях още не съм ги сменил, защото тогава останах без пари и досега не ми е правила (Да чукна на дръво) никакви проблеми...А и трябва да смениш през една смяна на масло гумените уплътнители на маслените магистрали, които се вдървяват с времето и спират да смазват вала и той отива за 50-100кмСмениш ли вала, кобилици и повдигачи и ако не е прегрявана колата от чужбина още, няма да отвориш капака в близките 50000км , само сменяй масло навреме и през еедна смяна давай по 50 лева за тия гумички...Аз за тракането на повдигачите съм сложил добавка и ги поуспокои, не е напълно, ама си работи без ядове!Хайде успех и безаварийни километри!
    Или не си карал Брава с по голям мотор от 1.4 или от Москвич си се метнал на Фиат дори и 1.2 .16в има по добра динамика от твоята.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

    Коментар


      #17
      Ти пък защо се заяждаш с човека, имаме такива и си ги харесваме и сме доволни, той изказва мнение и никой не ти дава право да му разваляш настроението. Всеки има право на лично мнение и никой няма право да му налага своето насила, нали затова УЖ дойде ДЕМОКРАЦИЯТА. Хайде бъди жив и здрав и уважавай околните за да те уважават и те.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

      Коментар


        #18
        KbH40 написа:
        Колега, аз съм с 1.4 12в и съм много доволен!Разхода не е никак висок, има динамика, просто някои хора са родени състезатели явно и искат да вдигат на първа 100.Не виждам никаква разлика в динамиката на 1.4 12в и 1.6 16в!!! На втора и на двете в лютеницата е 80км.ч, така че недейте да се излагате...Ако равняваме Бугати Веирон с Браво 1.4 12в, тогава ОК, ще има разлика фрапантна...
        1.6 със 100км/ч на втора - единственото нещо което прави с "лютеницата" е само да се доближава до нея...
        Peugeot 407 2.0 HDI

        Коментар


          #19
          [quote="KbH40"]Колега, аз съм с 1.4 12в и съм много доволен!Разхода не е никак висок, има динамика, просто някои хора са родени състезатели явно и искат да вдигат на първа 100.Не виждам никаква разлика в динамиката на 1.4 12в и 1.6 16в!!! На втора и на двете в лютеницата е 80км.ч, така че недейте да се излагате...Ако равняваме Бугати Веирон с Браво 1.4 12в, тогава ОК, ще има разлика фрапантна...Колега моето Браво 1.4 на втора прави 90 на прекъсвач.Пробвал съм го един два пъти
          Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

          Коментар

          Working...
          X