Търся 4бр. стоманени джанти за Браво 1.9JTD. Доколкото знам размера трябва да е 5.5J14 (централен отвор 58mm, P.C.D. 4x98mm), за да мога да сложа гуми с препоръчваните размери 175/65 R14 82Н или 185/60 R14 82Н. Сега съм с летни Pirelli P6000 195/50 R15 на лети джанти, но не ми се свалят за да слагам зимните.За контакти - тук на ЛС, на ICQ: 250885647 или skype: mecho_borisov
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам 4бр. стоманени 14" джанти - купени
Collapse
Заключена тема
X
X
-
profitЕтикети: –
-
profit
Айде колеги, няма ли някой, който се е обзавел с нови лети джанти и сега иска да се отърве от железата
-
profit написа:Айде колеги, няма ли някой, който се е обзавел с нови лети джанти и сега иска да се отърве от железатаAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Имам едни които си ги правих за мене, защото щях да минавам на 14ки, обаче сега ми излезна добра оферта за 13ки зимни и реших да ги продам, защото другата година ще си сложа 14ки лети за зимни!! Пребоядисани са с черен мат, и са много добри!! Искам им 100 лв. Като видиш снимките ше разбереш защо са с малко завишена цена! Ще ти пиша в skype или q по-късно!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
profit
Купих джантите на колегата Sandeto и вече са на колата с гуми Debica Frigo2 175/65/14. Сутринта с летните пирели Р6000 се въртях като пумпал Благодаря много на всички отзовали се колеги
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар