Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти 15 цола (новите от ХГТ)
Collapse
X
-
Имам странното усещане че колегата нещо е хакнал форума и съобщенията му се генерират автоматични всеки ден, администраторите защо не се огледата по-обстойно?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:Имам странното усещане че колегата нещо е хакнал форума и съобщенията му се генерират автоматични всеки ден, администраторите защо не се огледата по-обстойно?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
NikMar Пуснато на: Пет Яну 16, 2009 10:49 am Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- Имам странното усещане че колегата нещо е хакнал форума и съобщенията му се генерират автоматични всеки ден, администраторите защо не се огледата по-обстойно?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:NikMar Пуснато на: Пет Яну 16, 2009 10:49 am Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- Имам странното усещане че колегата нещо е хакнал форума и съобщенията му се генерират автоматични всеки ден, администраторите защо не се огледата по-обстойно?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Айде бе колеги, УМОЛЯВАМ ВИ помогнете ми! Ще почерпя после, много искам такива джанти !!! Не ме карайте да чакам дълго, че да не хакна форума и тогава да Ви видя къде ще си пишете :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
tyson написа:Айде бе колеги, УМОЛЯВАМ ВИ помогнете ми! Ще почерпя после, много искам такива джанти !!! Не ме карайте да чакам дълго, че да не хакна форума и тогава да Ви видя къде ще си пишете :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Не съм, но обмислям варианта да ги принтна и да обиколя нашите гумаджийници евентуално да ми доставят 1 комплект."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар