Ето я. Ще се правят фланци. В момента съм в процес на търсене на алуминий, някой ако може да хелп да свирка, ще бъде компенсиран по някакъв начин после.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти 15 цола (новите от ХГТ)
Collapse
X
-
sUkI
-
Благодаря Ви, и на мен ми харесват. Обаче малко заради праговете и бронята седят малко навътре и ще ги извадя с 3 см. фланци и ще стане още по-яко така. Надявам се до 10 дни да са готови (ако успея да намеря материала)."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Много е кравива!Дано обаче нямаш проблеми по легналите полицаи.И нашата Делта беше така като я взехме, но се наложи да махнем спортното окачване и да сложим обиикновено (пружините де). Иначе нямаше легнал полицай, на който да не подпре отдолу, а през някои по-височки просто нямаше минаване и се обикаляше по обиколни маршрути.
Коментар
-
Дай малко повече инфо за тоя алуминий - нещо форма, размер, твърдост - има ли някакви изисквания - и от 4 парчета алуминий имаш ли къде да си направиш фланците?Черпенето го остови на страна!Ако съдействам за тяхната изработка ще дадеш ли да ти облепя предната броня с мокри вестници и да си взема отливка?P.S. Гледал ли си тук: http://www.emk-33.com/shop/index.php...4e20edea118c44
Коментар
-
Immortal естествено, че имам проблем с легналите полицаи. Спирам винаги и тръгвам едвам едвам на 1-ва. Още като вкарах колата на първия легнал пукнах бронята вдясно, но я оправих след това.Благодаря за комплиментите на всички. Инесита, да доволен съм познавам и Денис и управителя и един съвет от мен- мий си колата само 2-ра клетка или горе дето приемат по 2 коли (там има един мангал мие страхотно).niko_ymn ако ми съдействаш ще ти дам да ми я облепиш. Сега ще потърся някъде около търговията ме ориентираха продавали метали чисто нови. Накратко ми трябват 4 заготовки (ако може сферични) с не по-малък диаметър от 26см препоръчителен е 30 см и дебелина 5-6 см. Майстор стругар имам. Само материал си търся."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
Immortal естествено, че имам проблем с легналите полицаи. Спирам винаги и тръгвам едвам едвам на 1-ва. Още като вкарах колата на първия легнал пукнах бронята вдясно, но я оправих след това.Благодаря за комплиментите на всички. Инесита, да доволен съм познавам и Денис и управителя и един съвет от мен- мий си колата само 2-ра клетка или горе дето приемат по 2 коли (там има един мангал мие страхотно).niko_ymn ако ми съдействаш ще ти дам да ми я облепиш. Сега ще потърся някъде около търговията ме ориентираха продавали метали чисто нови. Накратко ми трябват 4 заготовки (ако може сферични) с не по-малък диаметър от 26см препоръчителен е 30 см и дебелина 5-6 см. Майстор стругар имам. Само материал си търся."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар