Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джанти 15 цола (новите от ХГТ)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето я. Ще се правят фланци. В момента съм в процес на търсене на алуминий, някой ако може да хелп да свирка, ще бъде компенсиран по някакъв начин после.
    Прикачени файлове
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Е..х м...му... :D :D ..За първи път да гледам чужда кола с такъв кеф.......!!!...Супер кола..
      Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
      Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Ники,много е красива с тия джанти.Евала!

Коментар

Благодаря Ви, и на мен ми харесват. Обаче малко заради праговете и бронята седят малко навътре и ще ги извадя с 3 см. фланци и ще стане още по-яко така. Надявам се до 10 дни да са готови (ако успея да намеря материала).

Коментар

Честито, колега, много добре седят тези джантета, а за фланците, бодни едни само отзад, отпред си е добре.. Със здраве да си ги въргаляш из улиците
            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
            e30 forever!

Коментар

Благородно ти завиждам.Жестока е.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Яки са. Ще питам един стругар за твоя алуминий.
                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Много е кравива!Дано обаче нямаш проблеми по легналите полицаи.И нашата Делта беше така като я взехме, но се наложи да махнем спортното окачване и да сложим обиикновено (пружините де). Иначе нямаше легнал полицай, на който да не подпре отдолу, а през някои по-височки просто нямаше минаване и се обикаляше по обиколни маршрути.

Коментар

Страхотна симпатяга колега!

Коментар

И на мен много ми хареса!!!! Честити да са ти джантичките. Гледам,че на Петрохан си я миеш - доволен ли си от обслужването, защото аз не особено?

Коментар

Дай малко повече инфо за тоя алуминий - нещо форма, размер, твърдост - има ли някакви изисквания - и от 4 парчета алуминий имаш ли къде да си направиш фланците?Черпенето го остови на страна!Ако съдействам за тяхната изработка ще дадеш ли да ти облепя предната броня с мокри вестници и да си взема отливка?P.S. Гледал ли си тук: http://www.emk-33.com/shop/index.php...4e20edea118c44
                        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Immortal естествено, че имам проблем с легналите полицаи. Спирам винаги и тръгвам едвам едвам на 1-ва. Още като вкарах колата на първия легнал пукнах бронята вдясно, но я оправих след това.Благодаря за комплиментите на всички. Инесита, да доволен съм познавам и Денис и управителя и един съвет от мен- мий си колата само 2-ра клетка или горе дето приемат по 2 коли (там има един мангал мие страхотно).niko_ymn ако ми съдействаш ще ти дам да ми я облепиш. Сега ще потърся някъде около търговията ме ориентираха продавали метали чисто нови. Накратко ми трябват 4 заготовки (ако може сферични) с не по-малък диаметър от 26см препоръчителен е 30 см и дебелина 5-6 см. Майстор стругар имам. Само материал си търся.

Коментар

Immortal естествено, че имам проблем с легналите полицаи. Спирам винаги и тръгвам едвам едвам на 1-ва. Още като вкарах колата на първия легнал пукнах бронята вдясно, но я оправих след това.Благодаря за комплиментите на всички. Инесита, да доволен съм познавам и Денис и управителя и един съвет от мен- мий си колата само 2-ра клетка или горе дето приемат по 2 коли (там има един мангал мие страхотно).niko_ymn ако ми съдействаш ще ти дам да ми я облепиш. Сега ще потърся някъде около търговията ме ориентираха продавали метали чисто нови. Накратко ми трябват 4 заготовки (ако може сферични) с не по-малък диаметър от 26см препоръчителен е 30 см и дебелина 5-6 см. Майстор стругар имам. Само материал си търся.

Коментар

Много я отварят новите джанти
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Честито колега!!! Колата е направо нереална.
                                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
                                X