Търся отново такива джанти. Намерих едни но ги отказах, че бяха зле ударени. Ако някой има оферти направо в темата или ЛС.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти 15 цола (новите от ХГТ)
Collapse
X
-
Ако си намериш и продаваш твойте 15-ки ми пиши! :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Как няма да ходят на Бравото бе колега, нали ги слагат на ХГТ-тата. Виждал сам такива и лично на мен ми харесват много. Всичко е въпрос на вкусТърсенето продължава !
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Как няма да ходят на Бравото бе колега, нали ги слагат на ХГТ-тата. Виждал сам такива и лично на мен ми харесват много. Всичко е въпрос на вкусТърсенето продължава !
Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
Абсолютно Фиатски са, както казах по горе на ХГТ ги слагат след 2000г(only). Просто пичът си е сложил други капачки."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
sUkI
stan.s написа:tyson написа:Как няма да ходят на Бравото бе колега, нали ги слагат на ХГТ-тата. Виждал сам такива и лично на мен ми харесват много. Всичко е въпрос на вкусТърсенето продължава !
Коментар
-
sUkI написа:stan.s написа:tyson написа:Как няма да ходят на Бравото бе колега, нали ги слагат на ХГТ-тата. Виждал сам такива и лично на мен ми харесват много. Всичко е въпрос на вкусТърсенето продължава !
Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
stan.s написа:Басииии и джантите колега,зайнтригувах се и от три дни ровя по тия сайтове ,един фиат не видях с такива :D Имат ли си име на моделаЕто: http://www.taringa.net/posts/autos-m...Bravo-HGT.html
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар