Търся отново такива джанти. Намерих едни но ги отказах, че бяха зле ударени. Ако някой има оферти направо в темата или ЛС.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Джанти 15 цола (новите от ХГТ)
Collapse
X
-
Ако си намериш и продаваш твойте 15-ки ми пиши! :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Как няма да ходят на Бравото бе колега, нали ги слагат на ХГТ-тата. Виждал сам такива и лично на мен ми харесват много. Всичко е въпрос на вкус Търсенето продължава !"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Как няма да ходят на Бравото бе колега, нали ги слагат на ХГТ-тата. Виждал сам такива и лично на мен ми харесват много. Всичко е въпрос на вкус Търсенето продължава !Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
Абсолютно Фиатски са, както казах по горе на ХГТ ги слагат след 2000г(only). Просто пичът си е сложил други капачки."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
sUkI
stan.s написа:tyson написа:Как няма да ходят на Бравото бе колега, нали ги слагат на ХГТ-тата. Виждал сам такива и лично на мен ми харесват много. Всичко е въпрос на вкус Търсенето продължава !
Коментар
-
sUkI написа:stan.s написа:tyson написа:Как няма да ходят на Бравото бе колега, нали ги слагат на ХГТ-тата. Виждал сам такива и лично на мен ми харесват много. Всичко е въпрос на вкус Търсенето продължава !Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
stan.s написа:Басииии и джантите колега,зайнтригувах се и от три дни ровя по тия сайтове ,един фиат не видях с такива :D Имат ли си име на модела||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар