Купувам този въздуховод.Колата е Браво 1.9JTDтел.: 0888/217-818тел.: 0895/487-994
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въздуховод за Браво JTD
Collapse
X
-
Колега,наи вероятно ти е пукнат междо ребрата. Аз моя го залепих и стана супер.1-во го обезмасляваш, после лепиш цепнатината с еластично лепило за каучук и накрая ще си купиш каучуково тиксо навиваш отгоре и става като ново.Това тиксо е много хубаво, на мен ми го дадоха от военните с него изолират кабели които се заравят под земята.Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
-
stan.s написа:Колега,наи вероятно ти е пукнат междо ребрата. Аз моя го залепих и стана супер.1-во го обезмасляваш, после лепиш цепнатината с еластично лепило за каучук и накрая ще си купиш каучуково тиксо навиваш отгоре и става като ново.Това тиксо е много хубаво, на мен ми го дадоха от военните с него изолират кабели които се заравят под земята.
Коментар
-
stan.s написа:Колега,наи вероятно ти е пукнат междо ребрата. Аз моя го залепих и стана супер.1-во го обезмасляваш, после лепиш цепнатината с еластично лепило за каучук и накрая ще си купиш каучуково тиксо навиваш отгоре и става като ново.Това тиксо е много хубаво, на мен ми го дадоха от военните с него изолират кабели които се заравят под земята.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
J T D написа:Red Storm написа:Не съм пробвал.Намам време.Все се надявам да намеря читави въздуховоди.Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000
Коментар
-
stan.s написа:J T D написа:Red Storm написа:Не съм пробвал.Намам време.Все се надявам да намеря читави въздуховоди.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Новото е 58лв при Христо.Имали и по 27лв,но свършили.Засега го залепих с показаната на снимката лента.Този въздуховод е на входа на турбото и ако е скъсан,турбото може да засмуква разни боклуци.А вероятно се бърка и горивната смес,защото дебитомера измерва едно количество въздух,а през дупката влиза още.Колега JTD, остана още лента,ще ти я дам.В моргата на Юри са с десет години назад.Продават си карантии за Типо и Темпра.Там ми казаха,че тези тръбуляци ги режат като разглобяват моторите,за по-лесно. Tornado,този топъл силикон ,ако се отлепи и бъде засмукан, ще повреди ли турбото? Миналата седмица се спука и другия въздуховод.Засега му направих лектунинг.
Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:Tornado,този топъл силикон ,ако се отлепи и бъде засмукан, ще повреди ли турбото?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар