Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въздуховод за Браво JTD

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Tornado написа:
    Red Storm написа:
    Tornado,този топъл силикон ,ако се отлепи и бъде засмукан, ще повреди ли турбото?
    Толкова ли е голяма пукнатината ,че да бъде засмукан?В събота цепих един акумулатор отдолу за промивка на една съмнителна клетка и после залепих цепнатината с него.Относно това дали ще повреди турбото разбира се ,че може.
    Така е ама там има и вибрацйи а силикона се ствърдява
    Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

    Коментар


      #17
      Red Storm написа:
      Новото е 58лв при Христо.Имали и по 27лв,но свършили.Засега го залепих с показаната на снимката лента.Този въздуховод е на входа на турбото и ако е скъсан,турбото може да засмуква разни боклуци.А вероятно се бърка и горивната смес,защото дебитомера измерва едно количество въздух,а през дупката влиза още.Колега JTD, остана още лента,ще ти я дам.В моргата на Юри са с десет години назад.Продават си карантии за Типо и Темпра.Там ми казаха,че тези тръбуляци ги режат като разглобяват моторите,за по-лесно. Tornado,този топъл силикон ,ако се отлепи и бъде засмукан, ще повреди ли турбото? Миналата седмица се спука и другия въздуховод.Засега му направих лек тунинг.
      Благодаря ти колега,може да ми е от полза!Но ти снимал другия въздуховод,вече с нагнетения въздух!Моя там е здрав и там ми се намира Blow-off-a!Иначе ще ми свърши работа за смукателния въздуховод,този накъдрения,който влиза в турбаляка,който ти търсеше!Поздрави!
      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

      Коментар

      Working...
      X