Искам да е запазена , да е с климатик , да не е червена и да е обслужена.Предимство е ако има лети джанти и АГУ!Давам макс. до 3000лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам Фиат Браво 1.6 16v
Collapse
X
-
u_bo
GbGz написа:земаи браво 2.0 20 винтила и си го прави като ти е мерак ама са около 3500 4000 лвспоред зависи
Коментар
-
кола
аз вчера гледах колите по Дупница има иниски цени ама от по семплите 1.4 12 например или пък в не завидно състояние такива ELX по рядко трябва да търсиш повечко иначе отиваш на над 3500 за по читаво или или Блаво 1.6 16 или 3000 за Пунто 1.6-16 например такова като моето Пунто ELX 1.2 75 к.с. с газ и климатик не съм срещал по обяви
Коментар
-
3000 са ти само за колата или в тях включваш и другите разходи като регистрация и обслужване които не са малко.Аз бях заделил към 2000 за кола,логична за тази цена се обзаведох с морга и от раз набих около 600 лева за да я вкарам в релси,при положение,че не е трябвало да я регистрирам ,да и правя гражданска и не съм си платил данъка.Мисля си ,че за тази цена може да се намери читаво браво 1,6 16 и по мое скромно мнение е най удачния избор.Ако искаш обаче мнооого да дърпаш голфове може би трябва да обмислиш некое Типо.Без да искам да правя реклама на колегата в раздел Продава има едно дето изглежда примамливо.
Коментар
-
Ще си търся малка и добра количка , без да обиждам хората с типо , колата е грозна.Ще потърся направено пунто от 97 , на Горубляне ми казаха , че било пълно с такива , един колега на скоро си взе Пунто черно с лети джанти , много готино , само дето климатик нямаше ,1.2 75к.с. за 2500лв.Или браво 1.6 16в.
Коментар
-
Виж това : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=29626Е, конето са по-малко ама е регистрирана и има застраховка и за цената ще се разберем...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
hwarang написа:Ще си търся малка и добра количка , без да обиждам хората с типо , колата е грозна.Ще потърся направено пунто от 97 , на Горубляне ми казаха , че било пълно с такива , един колега на скоро си взе Пунто черно с лети джанти , много готино , само дето климатик нямаше ,1.2 75к.с. за 2500лв.Или браво 1.6 16в.
Коментар
-
moimoimoi написа:hwarang, ако искаш колата ти да върви поне колкото голф -си купуваш ГОУЛФ, в противен случай си купуваштам некво пунто то не може за 3000 лв да искаш да върви,по добре посъбери още малко парици и си купи нещо над 150 коня,щото с тия 1.2-1.4 малолитражки и най умрелия голфър ща късаFiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар