Купувам оригинален теглич за Мареа Уикенд комплект с планката от към резервната гума и куплонга.Моля колеги които имат правени тегличи и не са оригинални да не пишат отговори
Моля колеги които имат правени тегличи и не са оригинални да не пишат отговори
Хм това май се отнася само за мен.Защото в този форум мисля ,че не съм засичал Мареа Комби освен моята с теглич.Няма да спамя ,а само ще попитам каква е тази планка откъм резервната гума и къде си я виждал?И все пак може да помогна.Обади се на колегата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...8f8f4a9aa2f39d
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Моля колеги които имат правени тегличи и не са оригинални да не пишат отговори
Хм това май се отнася само за мен.Защото в този форум мисля ,че не съм засичал Мареа Комби освен моята с теглич.Няма да спамя ,а само ще попитам каква е тази планка откъм резервната гума и къде си я виждал?И все пак може да помогна.Обади се на колегата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...8f8f4a9aa2f39d
На морето видях един колега с каравана , беше от София помогнах му с маневрите за паркиране на караваната . Помолих го да разгледам теглича и той беше доста любезен :D Когато вдигнахме подвижния под над резервната гума отвътре имаше една усилваща планка която беше хваната с болтове през ламарината а от другата страна беше захванато едно рамо което продължаваше към ауспуха минаваше над него и пак захванато за купето.Незнам дали ме разбра много лошо обеснявам Колега извинявам се но ако знаех че ти имаш теглич щях директно да те питам Мога ли да доида до Казанлък ако не намеря теглич да сваля размерите на твоя + изработване на чертеж които в фирмата кадето работя ще го направят едно към едно + подобрения
Можеш да дойдеш разбира се заповядай.Дори ще те помоля да направиш два единия ако може за мен ,а аз след малко ще ти дам снимка на оригинален за да добиеш представа какво представлява.
Прикачени файлове
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар