Здравейте, отдавна търся втора употреба такъв пресостат, една малка пластмасова джаджа, която регулира подаването на фреон към климатика. Може ли някой да ми помогне със съвет откъде мога да намеря втора употреба, тъй като ново е 140 лева
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам пресостат за климатик за Браво 1.8 16V
Collapse
X
-
Re: Купувам пресостат за климатик за Браво 1,8 16V
Slavo написа:Здравейте, отдавна търся втора употреба такъв пресостат, една малка пластмасова джаджа, която регулира подаването на фреон към климатика. Може ли някой да ми помогне със съвет откъде мога да намеря втора употреба, тъй като ново е 140 леваALFA CROSSWAGON Q4 FIAT STILO 1.9JTD
Коментар
-
Slavo написа:Здравейте, отдавна търся втора употреба такъв пресостат, една малка пластмасова джаджа, която регулира подаването на фреон към климатика. Може ли някой да ми помогне със съвет откъде мога да намеря втора употреба, тъй като ново е 140 леваhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:...Виж колегата trustworthy от Варна да помогне Прати му пари и после по куриер ще ти го изпрати. Той е много сериозен и точен, няма да те излъже_______
146 JTD
Коментар
-
Благодаря, колеги, за отзвоваването и помощта ви! Сложих този пресостат, и засега нямам никакви проблеми. Напълних климатика и всичко работи идеално. Ще си запиша данните на колегата от Варна все пак... Благодаря ви отново!По-късно ще постна снимката на инсталирания пресостат.Едит: Голяма съм шматка, сега не се вижда къде стои този пресостат... Съжалявам, няма как да го щракна и да ви го покажа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар