Колеги, откакто сме я взели Делтата капе по малко масълце отдолу.Сега ще я отваряме да сменяме аксиален лагер, та си мислим дали да не сменим картера, ако намерим читав на добра цена.Значи картера е удрян и заварян в Германия (оттам е дошла колата), но явно има още някъде спукано, щото сълзи масло.Ако някой има идея за читав втора употреба картер - да ми пише на л.с. или тук, или на мейл jordache.pro@gmail.comБлагодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам картер за двигател 183.А1000 (1.8 16V vvt, 132 к.с.)
Collapse
X
-
Извинявам се за офф-а .... ПОгледна ли дали предпазната планка седи, ако не си махни я. Печелиш допълнителен 1см. + 11см. - 12см. до дупките. Може да попиташ и в алфа форума картера можеби е същият като на 1,8 2,0 ТС. Даже мисля там се продаваше един за 120лв. Не мога да го отворя за да ти дам линк-а.
-
Няма предпазна планка. Колата беше със спортно окачване, и картера "висеше" на 4 пръста над асфалта. Сега е вдигнат, но... късно Картера би трябвало да е същия като на ФИАТ Купе 1.8 16V, но не съм 100% сигурен. Уж е еднакъв двигателя, но понякога се различават с нещо дребно, колкото да не взаимозаменяем...
Коментар
-
Immortal написа:Алуминиев е.Еньо няма, а и цената която ми обади нещо не ми харесва Ще се заваря, явно.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар