Здравейте колеги пиша ви от Бургас.Преди два дена скъсах шарнирен болт с част от картера на перфектните Бургаски пътища.Направиха ми протокол от КАТ и съответно каското поемат щетите.До тука добре но с търсенето на картера е мн зле положението.Търсех нов от два сервиза ми казаха че доставката ще е след месец и половина тъй като Италианците месец август са в почивкаа.Търсех в няколко сервиза втора ръка и няма и няма.Някой от майсторите ме съветват за заварка тъй като модела е алуминиев както сигурно по голямата част от вас знаете.Така че прибягвам до добрият стар Форум :D ,който всъщност е най-добрия и разрешава доста проблеми.Проблемчето е че ако някой искочи с оферта заедно с покупката на картера ми трябва и фактура за пред застрахователите.Модела е Фиат 1.9 JTD 2000g 105k.s. Comman Rail с климатроник.Благодаря ви за отделеното внимание!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Картер 1.9JTD-Намерен , сменен и всичко е ОК!!!
Collapse
X
-
Браво, Брава, Марея, Стило, Пунто?Фиат нямат само един модел ебаси...А и тука малко хора фърлят боб да ти кажа...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Re: Картер 1.9JTD
TiagoSilva написа:Здравейте колеги пиша ви от Бургас.Преди два дена скъсах шарнирен болт с част от картера на перфектните Бургаски пътища.Направиха ми протокол от КАТ и съответно каското поемат щетите.До тука добре но с търсенето на картера е мн зле положението.Търсех нов от два сервиза ми казаха че доставката ще е след месец и половина тъй като Италианците месец август са в почивкаа.Търсех в няколко сервиза втора ръка и няма и няма.Някой от майсторите ме съветват за заварка тъй като модела е алуминиев както сигурно по голямата част от вас знаете.Така че прибягвам до добрият стар Форум :D ,който всъщност е най-добрия и разрешава доста проблеми.Проблемчето е че ако някой искочи с оферта заедно с покупката на картера ми трябва и фактура за пред застрахователите.Модела е Фиат 1.9 JTD 2000g 105k.s. Comman Rail с климатроник.Благодаря ви за отделеното внимание!!!
Коментар
-
aaaa
1115 написа:Само да вметна, че на бравото има два вида картери - казвам го от собствен опит.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар