Колеги, много съм се наточил за едни спортни пружини eibach или аpex свалящи с 3-4 см!! За типото! Търся комплект от четири - предни и задни!! Стават от Coupe, Tempra, Bravo/a, Alfa 155, Alfa 145/6, Lancia Delta/Dedra и от още някой модели!Можете да ме търсите тук на лично, на е-mail: executer @ start . bgили ICQ: 136800241Често проверявам!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам: Спортни пружини Eibach или Apex за Типо
Collapse
X
-
Купувам: Спортни пружини Eibach или Apex за Типо
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //Етикети: –
-
Търся, търся!!! Ако имате предложения, пишете в темата или на лично. Аз заминавам за седмица, и ако имам възможност ще отговоря по-рано!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Все още търся!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
имам АПЕКС холандски 130 лвама са за БРАВОhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=31232Bravo GT 1.8
Коментар
-
Все още търся!! И все повече ми трябват!!Стават от Coupe, Tempra, Bravo/a, Alfa 155, Alfa 145/6, Lancia Delta/Dedra и от още някой модели!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар