Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам.....-Темата е за триене!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам.....-Темата е за триене!

За Браво!Трябва ми ако може в Варна,защото тук се намирам в момента!Ако може-дайте адрес на магазини тук,откъдето могат да се купят такива багажници!Става дума поне за 2 колела!Благодаря!
    THE DRUMMER!!!

Колега и аз съм заинтересован от багажник за колело...АКо си намериш драсни на какви пари вървят
    Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
    Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

etorrent написа:
      Колега и аз съм заинтересован от багажник за колело...АКо си намериш драсни на какви пари вървят
      Търсете ги в магазини специализирани в продажбата на велосипеди и части за тях?Ако толкова няма да ви пращам от Казанлък.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

За съжаление не знам къде във Варна има такива магазини!Ако някой знае-нека даде адрес или телефон за ориентация!Иначе в София вероятно ще си намеря,но ще дам още 17лв. да ги изпратя обратно,а няма смисъл...!
        THE DRUMMER!!!

Коментар

Ако имам време тези дни ще се отбия до няколко магазини и ще кажа за цени,марки и т.н !!!!
          Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
          Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

etorrent написа:
            Ако имам време тези дни ще се отбия до няколко магазини и ще кажа за цени,марки и т.н !!!!
            За Варна ли става дума?!?Ако е така-страхотно!Благодаря ти много!Ако е за София-пак е добре дошло!Мога да помоля някой да ми го купи и прати до Варна за да го имам за прибиране!
            THE DRUMMER!!!

Коментар

Универсалния от тук -> http://www.emagazin.bg/index.php?m=3...lang=1няма ли да свърши работа?

Коментар

Вероятно ще свърши,но в момента нямам двете рейки,които трябва да го държат,а и не знам дали може да се слагат на "Браво",при положение че няма задни врати!Това могат да кажат колегите с този модел кола!Аз имам за "Пасат",но не са в мен за съжаление,така че варианта за багажник за задна врата е по-удачен за момента!Но Благодаря много все пак!
                THE DRUMMER!!!

Коментар

http://www.eshop-gorgona.com/catalog...13c168e50e4736ето още един сайт да се ориентирате в цените горе-долу иначе във Варна има един магазин Велос, специализиран за колелета и тн, не знам дали там имат, но 100% могат да ви посъветват къде да търсите -> http://www.velos.varna.net/contacts.htmно като цяло в повечето магазини, където се продават колелета би трябвало да откриете
                  Alfa Romeo 156 1.9JTD '03
                  Punto SX 1.2 8V '00
                  Uno 55 S 1.1 '84

Коментар

Благодаря сърдечно!
                    THE DRUMMER!!!

Коментар

Working...
                    X