Ами и аз да си кажа, че търся 14-ки, железни за зимата Като гледам така пазара - за 80 лв. за 4-те можем да говорим...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся железни 14" джанти
Collapse
X
-
а аз пък си имам 3 балонирани чисто нови 15-ки и се чувствам много зле - наистина! Няма да ти обяснявам колко съм назад, та ако поради някаква причина се смилиш над "душата" (и се размислиш за 80 лв.) и тези от Дедра стават за Браво - знаеш къде да пишеш.Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!
Коментар
-
angelmilev написа:а аз пък си имам 3 балонирани чисто нови 15-ки и се чувствам много зле - наистина! Няма да ти обяснявам колко съм назад, та ако поради някаква причина се смилиш над "душата" (и се размислиш за 80 лв.) и тези от Дедра стават за Браво - знаеш къде да пишеш.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
pinko168 написа:angelmilev написа:а аз пък си имам 3 балонирани чисто нови 15-ки и се чувствам много зле - наистина! Няма да ти обяснявам колко съм назад, та ако поради някаква причина се смилиш над "душата" (и се размислиш за 80 лв.) и тези от Дедра стават за Браво - знаеш къде да пишеш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар