Купувам 16бр. болтове за алуминиеви джанти. Колата е Браво.Сегашните ми са дълги 2см. (резбата) и захващат само на 1см.Трябват ми по-дълги.0888 654611
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Болтове за алуминиеви джанти (за Браво)
Collapse
X
-
u_bo
Re: Болтове за алуминиеви джанти (за Браво)
trace написа:Купувам 16бр. болтове за алуминиеви джанти. Колата е Браво.Сегашните ми са дълги 2см. (резбата) и захващат само на 1см.Трябват ми по-дълги.0888 654611
-
u_bo
trace написа:40лв. за едни болтове ? Нещо по-тънко ми трябва, тежки времена настанаха
Коментар
-
u_bo написа:trace написа:40лв. за едни болтове ? Нещо по-тънко ми трябва, тежки времена настанахаEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
u_bo
trace написа:u_bo написа:trace написа:40лв. за едни болтове ? Нещо по-тънко ми трябва, тежки времена настанаха
Коментар
-
Внимание с болтовете защото за алуминиеви джанти конуса на болта е малко по-голям.Обикновенни болтове с времето вкопават конусите на джантата.В най-добрия случай 16 болта х 2 лв. =32 лв.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:Внимание с болтовете защото за алуминиеви джанти конуса на болта е малко по-голям.Обикновенни болтове с времето вкопават конусите на джантата.В най-добрия случай 16 болта х 2 лв. =32 лв.
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:Ако искаш да и снимам с какви карам на ламаринените и летите да видиш разликата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар